Oyları eşit çıktı, kazananı kura belirledi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2024 - 17:44, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:37
 

Oyları eşit çıktı, kazananı kura belirledi

Oyları eşit çıktı, kazananı kura belirledi
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde yapılan seçimlerde AK Parti ve CHP adaylarına oyların eşit çıkması nedeniyle İlçe Seçim Kurulu’nda yapılan kura çekimine göre, Çıldır Belediye Başkanlığı’nı AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu kazandı.Ardahan’ın Çıldır ilçesinde AK Parti ve CHP adaylarına oyların eşit çıkması nedeniyle İlçe Seçim Kurulu’nda kura çekimi yapıldı. İlçe Seçim Kurulu, AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu ile CHP Adayı Nurettin Aygün’ün seçim sonucunda 452’şer oy almasının ardından belediye başkanının belirlenebilmesi için kura çekimine karar verdi.İlçe Seçim Kurulu’nda partililerin huzurunda yapılan kurada, AK Parti Adayı Kemal Yakup Azizoğlu’nun ismi çıktı.Azizoğlu, adliye çıkışında gazetecilere, "Kazandık, ilçemize Ardahan’ımıza hayırlı olsun" dedi.
Oyları eşit çıktı, kazananı kura belirledi
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde yapılan seçimlerde AK Parti ve CHP adaylarına oyların eşit çıkması nedeniyle İlçe Seçim Kurulu’nda yapılan kura çekimine göre, Çıldır Belediye Başkanlığı’nı AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu kazandı.
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde AK Parti ve CHP adaylarına oyların eşit çıkması nedeniyle İlçe Seçim Kurulu’nda kura çekimi yapıldı. İlçe Seçim Kurulu, AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu ile CHP Adayı Nurettin Aygün’ün seçim sonucunda 452’şer oy almasının ardından belediye başkanının belirlenebilmesi için kura çekimine karar verdi.
İlçe Seçim Kurulu’nda partililerin huzurunda yapılan kurada, AK Parti Adayı Kemal Yakup Azizoğlu’nun ismi çıktı.
Azizoğlu, adliye çıkışında gazetecilere, "Kazandık, ilçemize Ardahan’ımıza hayırlı olsun" dedi.

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.