Özcan Sertgöz Yıldızspor 45 FK’da

SPOR 16.01.2024 - 11:15, Güncelleme: 16.01.2024 - 11:15
 

Özcan Sertgöz Yıldızspor 45 FK’da

Daha önce kadrosundan 11 isim ile yollarını ayıran Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde, yeni transfer Özcan Sertgöz, kulüp başkanı Erhan Yıldız’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte sözleşmeye imza attı. Başkan Erhan Yıldız, transferlerin ligin ikinci yarısının başlayacağı sürece kadar devam edeceğini ifade etti.
Bölgesel Amatör Lig 4.Grup Manisa temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, son olarak Bal Ligi takımlarından Sökespor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Özcan Sertgöz ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Yeni transfer Özcan Sertgöz, kulüp başkanı Erhan Yıldız’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. “HAYIRLISI OLSUN” Başkan Erhan Yıldız, transferlerin ligin ikinci yarısının başlayacağı sürece kadar devam edeceğini ifade etti. Yıldız, “Kadromuzdan gönderdiğimiz isimlerin yerine transfer ettiğimiz isimlerde kısa sürede aramıza katılacaklar. Devre arasını iyi değerlendirip, ikinci yarıda en üste çıkmak için çabalayacağız. Özcan Sertgöz’e hoş geldin diyoruz. Umuyoruz ki kırmızı-siyahlı formamızla önemli işlere imza atacaktır. Hayırlısı olsun” diye konuştu. ÖZCAN SERTGÖZ KİMDİR? Kariyerine Manavgat Belediyespor’da başlayan Özcan Sertgöz, sırasıyla Buca Geliştirme, Bucaspor 1928, Turgutluspor, Kuşadasıspor, Aliağa FK ve Sökespor formaları giydi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ligin ilk yarısında Sökespor’da 11 müsabakada görev aldı. Bugüne kadar 214 maçta görev yapan Özcan Sertgöz, 19 gol kaydetti. Haber Merkezi
Daha önce kadrosundan 11 isim ile yollarını ayıran Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde, yeni transfer Özcan Sertgöz, kulüp başkanı Erhan Yıldız’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte sözleşmeye imza attı. Başkan Erhan Yıldız, transferlerin ligin ikinci yarısının başlayacağı sürece kadar devam edeceğini ifade etti.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup Manisa temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, son olarak Bal Ligi takımlarından Sökespor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Özcan Sertgöz ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Yeni transfer Özcan Sertgöz, kulüp başkanı Erhan Yıldız’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

“HAYIRLISI OLSUN”

Başkan Erhan Yıldız, transferlerin ligin ikinci yarısının başlayacağı sürece kadar devam edeceğini ifade etti. Yıldız, “Kadromuzdan gönderdiğimiz isimlerin yerine transfer ettiğimiz isimlerde kısa sürede aramıza katılacaklar. Devre arasını iyi değerlendirip, ikinci yarıda en üste çıkmak için çabalayacağız. Özcan Sertgöz’e hoş geldin diyoruz. Umuyoruz ki kırmızı-siyahlı formamızla önemli işlere imza atacaktır. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

ÖZCAN SERTGÖZ KİMDİR?

Kariyerine Manavgat Belediyespor’da başlayan Özcan Sertgöz, sırasıyla Buca Geliştirme, Bucaspor 1928, Turgutluspor, Kuşadasıspor, Aliağa FK ve Sökespor formaları giydi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ligin ilk yarısında Sökespor’da 11 müsabakada görev aldı. Bugüne kadar 214 maçta görev yapan Özcan Sertgöz, 19 gol kaydetti. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.