PROTOKOLDEN ŞEHİT BUDAK'IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

MANİSA GÜNDEMİ 25.12.2023 - 12:34, Güncelleme: 25.12.2023 - 12:34
 

PROTOKOLDEN ŞEHİT BUDAK'IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa protokolü, Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak, Manisa'da son yolcuğuna uğurlanmıştı “VALİ ÜNLÜ ŞEHİDİMİZ İÇİN DUA ETTİ” Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Valimiz Enver Ünlü, Pençe-Kilit Harekât Bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu, şehidimiz için dua etti" denildi. "ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ" Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Budak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi. Başkan Ergün, “Aziz şehidimiz Enes Budak’ın baba ocağında, şehidimizin kederli ailesine ve yakınlarına taziyelerimizi ilettik. Rabbim, sabırlar versin. Şehidimiz Enes Budak’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” ifadelerini kullandı. -Musa Akar
Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa protokolü, Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak, Manisa'da son yolcuğuna uğurlanmıştı

“VALİ ÜNLÜ ŞEHİDİMİZ İÇİN DUA ETTİ”

Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Valimiz Enver Ünlü, Pençe-Kilit Harekât Bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu, şehidimiz için dua etti" denildi.

"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Budak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi. Başkan Ergün, “Aziz şehidimiz Enes Budak’ın baba ocağında, şehidimizin kederli ailesine ve yakınlarına taziyelerimizi ilettik. Rabbim, sabırlar versin. Şehidimiz Enes Budak’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” ifadelerini kullandı. -Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.