SANCAK MANİSA'NIN TOPUKLU EFESİNE EMANET

SİYASET 13.04.2023 - 14:33, Güncelleme: 13.04.2023 - 15:01
 

SANCAK MANİSA'NIN TOPUKLU EFESİNE EMANET

İYİ Parti'nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat memleketi Manisa'da hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı. Araç konvoyu eşliğinde Manisa'ya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa 1. sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat şehir girişinde kendisini heyecanla bekleyen partililerle selamlaştı. Havalimanından itibaren kendisini yalnız bırakmayan partililerle birlikte İYİ Parti İl Başkanlığına geçen Şenol Sunat basınla bir araya geldi.
Hemşehrileri ile bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Sunat; 14 Mayıs seçimlerinde tarihi yeniden yazmaya başlayarak milletin makus talihini değiştireceklerini, Manisa'nın öz evladı olarak tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte canla başla mücadele içerisinde bulunacaklarını ifade etti.  SUNAT’IN SÖZLERİ COŞKUYLA KARŞILANDI Manisa'yı çok yakından bildiğini, millet ittifakının iktidarında Manisa'nın çiftçisi, sanayicisi, esnafı, işçisi, memuru kısacası her kesimiyle yüzünün güleceğini dile getiren Şenol Sunat'ın Manisa kazanacak, Türkiye kazanacak sözleri coşkuyla karşılık buldu.  “EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ” Sunat, "Manisa'nın sorunlarını artık biliyoruz. Üzüm üreticilerinin emeklerinin zayi edildiğini biliyoruz. Gölmarmara'nın yanlış sulamayla nasıl kuruduğunu biliyoruz. Manisalı üreticilerin emeklerinin zayi edilmesine dur demek için tüm vatandaşların desteğine talibiz. İYİ Parti iktidarı ile vatandaşlarımızın ürününün hak ettiği fiyatı bulması için buradan söz veriyoruz. Bu seçim ülkemizin kaderini belirleyecek. Bu seçim ve hak ve adalet ile hak yiyen haramilerin seçimi olacak. Herkesin kendine ifade edeceği hürriyeti sembol edecek bir toplum mu yoksa susturulan bir Türkiye'yi mi vatandaşlarımız kabul edecek. Millet İttifakı kazanacak 14 Mayısta tarih yazacak. İYİ Parti Manisa'da 1. Sıradan çıkacak ve en az 5 milletvekili çıkaracağız." açıklamasında bulundu. MANİSA SANCAĞI SUNAT'A EMANET Konuşmasının ardından İYİ Parti Manisa teşkilatı kurucuları ve Manisa Sevdalıları şehrin bağımsızlığını simgeleyen sancağı Genel Başkan Yardımcısı İYİ Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Şenol Sunat'a emanet etti. Şenol Sunat bu emanetin değerini çok iyi bileceğini, 14 Mayıs'ta Manisa'nın güneşe dönmesiyle birlikte Manisa'yı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyerek teşekkür etti.Musa Akar
İYİ Parti'nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat memleketi Manisa'da hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı. Araç konvoyu eşliğinde Manisa'ya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa 1. sıra Milletvekili Adayı Şenol Sunat şehir girişinde kendisini heyecanla bekleyen partililerle selamlaştı. Havalimanından itibaren kendisini yalnız bırakmayan partililerle birlikte İYİ Parti İl Başkanlığına geçen Şenol Sunat basınla bir araya geldi.

Hemşehrileri ile bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Sunat; 14 Mayıs seçimlerinde tarihi yeniden yazmaya başlayarak milletin makus talihini değiştireceklerini, Manisa'nın öz evladı olarak tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte canla başla mücadele içerisinde bulunacaklarını ifade etti. 

SUNAT’IN SÖZLERİ COŞKUYLA KARŞILANDI

Manisa'yı çok yakından bildiğini, millet ittifakının iktidarında Manisa'nın çiftçisi, sanayicisi, esnafı, işçisi, memuru kısacası her kesimiyle yüzünün güleceğini dile getiren Şenol Sunat'ın Manisa kazanacak, Türkiye kazanacak sözleri coşkuyla karşılık buldu. 

“EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”

Sunat, "Manisa'nın sorunlarını artık biliyoruz. Üzüm üreticilerinin emeklerinin zayi edildiğini biliyoruz. Gölmarmara'nın yanlış sulamayla nasıl kuruduğunu biliyoruz. Manisalı üreticilerin emeklerinin zayi edilmesine dur demek için tüm vatandaşların desteğine talibiz. İYİ Parti iktidarı ile vatandaşlarımızın ürününün hak ettiği fiyatı bulması için buradan söz veriyoruz. Bu seçim ülkemizin kaderini belirleyecek. Bu seçim ve hak ve adalet ile hak yiyen haramilerin seçimi olacak. Herkesin kendine ifade edeceği hürriyeti sembol edecek bir toplum mu yoksa susturulan bir Türkiye'yi mi vatandaşlarımız kabul edecek. Millet İttifakı kazanacak 14 Mayısta tarih yazacak. İYİ Parti Manisa'da 1. Sıradan çıkacak ve en az 5 milletvekili çıkaracağız." açıklamasında bulundu.

MANİSA SANCAĞI SUNAT'A EMANET

Konuşmasının ardından İYİ Parti Manisa teşkilatı kurucuları ve Manisa Sevdalıları şehrin bağımsızlığını simgeleyen sancağı Genel Başkan Yardımcısı İYİ Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Şenol Sunat'a emanet etti. Şenol Sunat bu emanetin değerini çok iyi bileceğini, 14 Mayıs'ta Manisa'nın güneşe dönmesiyle birlikte Manisa'yı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyerek teşekkür etti.Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.