SARUHANLI BELEDİYESPOR FK, KAYALIOĞLUSPOR’U RAHAT GEÇTİ

SPOR 25.12.2023 - 11:03, Güncelleme: 25.12.2023 - 11:03
 

SARUHANLI BELEDİYESPOR FK, KAYALIOĞLUSPOR’U RAHAT GEÇTİ

Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu 7. hafta maçında Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü kendi sahasında Kayalıoğluspor'u konuk etti. Kıran kırana geçen maçta gol sesi çıkmazken iki ekip birer puanla haftayı kapattı. Kıran kırana geçen maçta Saruhanlı Belediyespor FK, Kayalıoğluspor'u 3-1 mağlup etti.
Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu 7. hafta maçında Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü, Kayalıoğluspor takımını konuk etti. Hacırahmanlı Sahası'nda oynanan maçta Saruhanlı Belediyespor FK, rakibi Koldere FK karşısında rahat bir galibiyet aldı. HAFTAYA RAKİP HALİTPAŞA BELEDİYESPOR Saruhanlı Belediyespor FK’nın golleri İbrahim Ermu, Mehmet Ali Öztürk ve Rüştü Alataş'tan geldi. Haftaya oynanacak maçlarda Saruhanlı Belediyespor FK deplasmanda Halitpaşa Belediyespor'a konuk olurken, Kayalıoğluspor da kendi sahasında Bakır Gençlerbirliği'ni konuk edecek. "TEK HEDEF 3 PUANDI" Saruhanlı Belediyespor FK Teknik Direktörü Mutlu Çamlıyer, "Hafta başından beri tam konsantre bir şekilde Kayalıoğluspor maçına hazırlandık. Mücadele dolu bir maç olacağını biliyorduk ve ilk düdükten son düdüğe kadar maçtan hiç kopmadık. Her hafta oynayacağımız maçı final olarak görüyoruz. Kayalıoğluspor finalini kazandık ama önümüzdeki hafta Halitpaşa Belediyespor finali var. Halitpaşa Belediyespor takımını da haftaya mağlup ederek, şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyoruz. Her iki takımın futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim." açıklamasında bulundu. TÜREN'DEN REHAVET UYARISI Saruhanlı Belediyespor FK Yardımcı Antrenörü Recep Türen, "Bu hafta yaptığımız antrenmanlarda çok sıkı çalıştık ve Kayalıoğluspor maçına hazır bir şekilde geldik. Rahat bir galibiyet aldık ama bundan sonra rehavete kapılmadan önümüze bakacağız. Haftaya oynayacağımız Halitpaşa Belediyespor maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda hasar almadan yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve bu hedefe ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadesinde bulundu. “KAYALIOĞLUSPOR'UN GÜCÜ BİZE YETMEDİ” Saruhanlı Belediyespor FK’nın başarılı savunma oyuncu Görkem Küçük, "Her hafta rakiplerimiz bizim sahamıza gelirken ekstra motive oluyorlar. Bu bizim açımızdan güzel bir şey çünkü tüm rakiplerimizin bizden çekindiğini biliyorum. Maç içinde futbolcular ve yedek kulübesi arasında da gerginlikler ve tartışmalar oldu. Bu tür tartışmalar bizim takımımızı daha fazla ateşliyor ve rakiplerimizi zorlamaya başlıyoruz. Hem kendim hem de takımım için çok rahat bir maç oldu. Bu kadar rahat bir galibiyet alacağımızı hafta başında düşünmüyordum ama Kayalıoğluspor'un gücü bize yetmedi. İyi futbolculardan kurulmuş bir ekibiz ve her hafta üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak ligde daha iddialı bir konuma geleceğimizden bir şüphemiz yok." diye konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlü
Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu 7. hafta maçında Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü kendi sahasında Kayalıoğluspor'u konuk etti. Kıran kırana geçen maçta gol sesi çıkmazken iki ekip birer puanla haftayı kapattı. Kıran kırana geçen maçta Saruhanlı Belediyespor FK, Kayalıoğluspor'u 3-1 mağlup etti.

Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu 7. hafta maçında Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü, Kayalıoğluspor takımını konuk etti. Hacırahmanlı Sahası'nda oynanan maçta Saruhanlı Belediyespor FK, rakibi Koldere FK karşısında rahat bir galibiyet aldı.

HAFTAYA RAKİP HALİTPAŞA BELEDİYESPOR

Saruhanlı Belediyespor FK’nın golleri İbrahim Ermu, Mehmet Ali Öztürk ve Rüştü Alataş'tan geldi. Haftaya oynanacak maçlarda Saruhanlı Belediyespor FK deplasmanda Halitpaşa Belediyespor'a konuk olurken, Kayalıoğluspor da kendi sahasında Bakır Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

"TEK HEDEF 3 PUANDI"

Saruhanlı Belediyespor FK Teknik Direktörü Mutlu Çamlıyer, "Hafta başından beri tam konsantre bir şekilde Kayalıoğluspor maçına hazırlandık. Mücadele dolu bir maç olacağını biliyorduk ve ilk düdükten son düdüğe kadar maçtan hiç kopmadık. Her hafta oynayacağımız maçı final olarak görüyoruz. Kayalıoğluspor finalini kazandık ama önümüzdeki hafta Halitpaşa Belediyespor finali var. Halitpaşa Belediyespor takımını da haftaya mağlup ederek, şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyoruz. Her iki takımın futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim." açıklamasında bulundu.

TÜREN'DEN REHAVET UYARISI

Saruhanlı Belediyespor FK Yardımcı Antrenörü Recep Türen, "Bu hafta yaptığımız antrenmanlarda çok sıkı çalıştık ve Kayalıoğluspor maçına hazır bir şekilde geldik. Rahat bir galibiyet aldık ama bundan sonra rehavete kapılmadan önümüze bakacağız. Haftaya oynayacağımız Halitpaşa Belediyespor maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda hasar almadan yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve bu hedefe ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadesinde bulundu.

“KAYALIOĞLUSPOR'UN GÜCÜ BİZE YETMEDİ”

Saruhanlı Belediyespor FK’nın başarılı savunma oyuncu Görkem Küçük, "Her hafta rakiplerimiz bizim sahamıza gelirken ekstra motive oluyorlar. Bu bizim açımızdan güzel bir şey çünkü tüm rakiplerimizin bizden çekindiğini biliyorum. Maç içinde futbolcular ve yedek kulübesi arasında da gerginlikler ve tartışmalar oldu. Bu tür tartışmalar bizim takımımızı daha fazla ateşliyor ve rakiplerimizi zorlamaya başlıyoruz. Hem kendim hem de takımım için çok rahat bir maç oldu. Bu kadar rahat bir galibiyet alacağımızı hafta başında düşünmüyordum ama Kayalıoğluspor'un gücü bize yetmedi. İyi futbolculardan kurulmuş bir ekibiz ve her hafta üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak ligde daha iddialı bir konuma geleceğimizden bir şüphemiz yok." diye konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.