SARUHANLI BELEDİYESPOR FK SALLADI AMA YIKAMADI

SPOR 11.12.2023 - 11:15, Güncelleme: 11.12.2023 - 11:15
 

SARUHANLI BELEDİYESPOR FK SALLADI AMA YIKAMADI

Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu 6. hafta maçında Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü deplasmanda Soma 301 Karaelmasspor'a konuk oldu. Kıran kırana geçen maçta gol sesi çıkmazken iki ekip birer puanla haftayı kapattı.
Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu 6. hafta maçında 11 puanla üçüncü sırada yer alan Soma 301 Karaelmasspor ile 10 puanla dördüncü sırada yer alan Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. HAFTAYA RAKİP KAYALIOĞLUSPOR Soma 301 Karaelmasspor daha önceki iç saha maçlarında olduğu gibi sahaya maden faciasında yaşamını yitiren şehitlerimizi anmak için madenci baretleriyle çıktı. Linyit Stadı’nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Haftaya oynanacak maçlarda Saruhanlı Belediyespor FK evinde Kayalıoğluspor'u konuk ederken, Soma 301 Karaelmasspor da deplasmanda Bakır Gençlerbirliği'ne konuk olacak. “1 PUAN ÖNEMLİYDİ” Saruhanlı Belediyespor FK Teknik Direktörü Mutlu Çamlıyer, "Zor bir maç olacağını biliyorduk ve tüm hafta boyunca çalışmalarımızı ona göre yapmıştık. İlk düdükten son düdüğe kadar maçtan hiç kopmadık. Her hafta oynayacağımız maçı final olarak görüyoruz. Zirvenin 5 puan gerisine düşmüş olsak da şampiyonluk inancımızda bir eksiklik yaşamadık. Her hafta daha iyiye giden bir oyun ortaya koyuyoruz. Soma 301 Karaelmasspor takımı bizim şampiyonluk yolundaki güçlü rakiplerimizden biri ve 3 puan olmasa da deplasmanda mağlup olmamak ve 1 puanla dönmek çok kötü bir sonuç değil. Her iki takımın futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim." dedi. "HEDEFİMİZ BAL LİGİ" Saruhanlı Belediyespor FK Yardımcı Antrenörü Recep Türen, "Bu hafta yaptığımız antrenmanlarda çok sıkı çalıştık ve Soma 301 Karaelmasspor maçına tam konsantre bir şekilde geldik. Çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk ve tahminlerimizde yanılmadık. Mücadelenin üst seviyede olduğu bir maç izledik. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve bu hedefe ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi. “SAHA ZEMİNİ BERBATTI” Saruhanlı Belediyespor FK’nın başarılı savunma oyuncu Görkem Küçük, "İki güçlü ekibin mücadele dolu bir maçı oldu. Hava güzel, mücadele güzel ama aynı şeyleri saha zemini için söyleyemeyeceğim. Sahanın kötü olması nedeniyle istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve rakip takım gibi ileriye uzun toplarla çıkmaya çalıştık. 2023 yılında futbolcu sağlığı için böyle zeminlerde maç oynatılmaması gerekiyor. Hakem arkadaşlarımızın da taraftarlardan etkilenmeyip daha cesur düdükler çalmasını bekliyoruz. Haftaya Kayalıoğluspor karşısında rahat bir galibiyet alarak yükselişimize kaldığımızdan yerden devam edeceğiz.” dedi. Musa Akar
Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu 6. hafta maçında Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü deplasmanda Soma 301 Karaelmasspor'a konuk oldu. Kıran kırana geçen maçta gol sesi çıkmazken iki ekip birer puanla haftayı kapattı.

Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu 6. hafta maçında 11 puanla üçüncü sırada yer alan Soma 301 Karaelmas spor ile 10 puanla dördüncü sırada yer alan Saruhanlı Belediye spor Futbol Kulübü karşı karşıya geldi.

HAFTAYA RAKİP KAYALIOĞLUSPOR

Soma 301 Karaelmas spor daha önceki iç saha maçlarında olduğu gibi sahaya maden faciasında yaşamını yitiren şehitlerimizi anmak için madenci baretleriyle çıktı. Linyit Stadı’nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Haftaya oynanacak maçlarda Saruhanlı Belediye spor FK evinde Kayalıoğluspor'u konuk ederken, Soma 301 Karaelmas spor da deplasmanda Bakır Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

“1 PUAN ÖNEMLİYDİ”

Saruhanlı Belediye spor FK Teknik Direktörü Mutlu Çamlıyer, "Zor bir maç olacağını biliyorduk ve tüm hafta boyunca çalışmalarımızı ona göre yapmıştık. İlk düdükten son düdüğe kadar maçtan hiç kopmadık. Her hafta oynayacağımız maçı final olarak görüyoruz. Zirvenin 5 puan gerisine düşmüş olsak da şampiyonluk inancımızda bir eksiklik yaşamadık. Her hafta daha iyiye giden bir oyun ortaya koyuyoruz. Soma 301 Karaelmas spor takımı bizim şampiyonluk yolundaki güçlü rakiplerimizden biri ve 3 puan olmasa da deplasmanda mağlup olmamak ve 1 puanla dönmek çok kötü bir sonuç değil. Her iki takımın futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim." dedi.

"HEDEFİMİZ BAL LİGİ"

Saruhanlı Belediye spor FK Yardımcı Antrenörü Recep Türen, "Bu hafta yaptığımız antrenmanlarda çok sıkı çalıştık ve Soma 301 Karaelmas spor maçına tam konsantre bir şekilde geldik. Çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk ve tahminlerimizde yanılmadık. Mücadelenin üst seviyede olduğu bir maç izledik. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve bu hedefe ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

“SAHA ZEMİNİ BERBATTI”

Saruhanlı Belediye spor FK’nın başarılı savunma oyuncu Görkem Küçük, "İki güçlü ekibin mücadele dolu bir maçı oldu. Hava güzel, mücadele güzel ama aynı şeyleri saha zemini için söyleyemeyeceğim. Sahanın kötü olması nedeniyle istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve rakip takım gibi ileriye uzun toplarla çıkmaya çalıştık. 2023 yılında futbolcu sağlığı için böyle zeminlerde maç oynatılmaması gerekiyor. Hakem arkadaşlarımızın da taraftarlardan etkilenmeyip daha cesur düdükler çalmasını bekliyoruz. Haftaya Kayalıoğlu spor karşısında rahat bir galibiyet alarak yükselişimize kaldığımızdan yerden devam edeceğiz.” dedi. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.