SARUHANLI BELEDİYESPOR FK SON NEFESTE 3 PUANI KAPTI

SPOR 28.02.2024 - 17:31, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:31
 

SARUHANLI BELEDİYESPOR FK SON NEFESTE 3 PUANI KAPTI

Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu’nda oynanan maçta Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü kendi sahasında Soma 301 Karaelmasspor'u son saniyede bulduğu gol ile 2-1 mağlup etti.
Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu’nda Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü, Soma 301 Karaelmasspor takımını konuk etti. Hacırahmanlı Sahası'nda oynanan maçta Saruhanlı Belediyespor FK, rakibi Soma 301 Karaelmasspor karşısında son saniyede bulduğu gol ile galibiyete ulaştı. HAFTAYA RAKİP KAYALIOĞLUSPOR Saruhanlı Belediyespor FK’nın golleri Yiğit Can Bakırlı ve Muhammet Yavuz'dan geldi. Haftaya oynanacak maçlarda Saruhanlı Belediyespor FK deplasmanda Kayalıoğluspor'a konuk olurken, Soma 301 Karaelmasspor da Bakır Gençlerbirliği'ni konuk edecek. “MAÇTAN HİÇ KOPMADIK” Son saniye golü ile 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Saruhanlı Belediyespor FK Teknik Direktörü Mutlu Çamlıyer, "Hafta başından beri tam konsantre bir şekilde Soma 301 Karaelmasspor maçına hazırlandık. Mücadele dolu bir maç olacağını biliyorduk ve ilk düdükten son düdüğe kadar maçtan hiç kopmadık. Her iki takımın futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim." açıklamasında bulundu. “MAÇI ERKEN KOPARAMADIK” Saruhanlı Belediyespor FK Yardımcı Antrenörü Recep Türen, "Bu hafta yaptığımız antrenmanlarda çok sıkı çalıştık ve Soma 301 Karaelmasspor maçına hazır bir şekilde geldik. Golü erken bulmamıza rağmen maçı erken koparamadık. 90'ıncı dakikada yediğimiz gol ile galibiyeti kaçırdığımızı düşünürken, son saniye golü ile 3 puana ulaştık. Futbolcu kardeşlerimizi son saniyeye kadar verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. Önümüzdeki maçları da alarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu. “HAFTALARDIR LİME LİME DOĞRANIYORUZ” Saruhanlı Belediyespor FK’nın başarılı savunma oyuncu Görkem Küçük, "Haftalardır hakem hataları nedeniyle lime lime doğranıyoruz. Alınan yanlış kararlar nedeniyle play off potasının dışında kaldık. Sene başından beri verdiğimiz emekler 2-3 kendini bilmez hakem yüzünden heba oldu. Güçlü ve iddialı bir ekibimiz vardı ama yanlış hakem kararları bizi bezdirdi. Süper Amatör Lig bazı hakemlerin staj görebileceği bir yer değildir. Umarım bundan sonraki senelerde bizim canımız yandığı gibi diğer ekiplerin de canı yanmaz. Soma 301 Karaelmasspor maçı için söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok ama sene başından beri görev alan hakemler için söyleyecek çok fazla sözüm var. İyi olan ekip bizdik ve galibiyeti evimizde aldık." açıklamasında bulundu. Haber Merkezi
Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu’nda oynanan maçta Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü kendi sahasında Soma 301 Karaelmasspor'u son saniyede bulduğu gol ile 2-1 mağlup etti.

Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu’nda Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü, Soma 301 Karaelmasspor takımını konuk etti. Hacırahmanlı Sahası'nda oynanan maçta Saruhanlı Belediyespor FK, rakibi Soma 301 Karaelmasspor karşısında son saniyede bulduğu gol ile galibiyete ulaştı.

HAFTAYA RAKİP KAYALIOĞLUSPOR

Saruhanlı Belediyespor FK’nın golleri Yiğit Can Bakırlı ve Muhammet Yavuz'dan geldi. Haftaya oynanacak maçlarda Saruhanlı Belediyespor FK deplasmanda Kayalıoğluspor'a konuk olurken, Soma 301 Karaelmasspor da Bakır Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

“MAÇTAN HİÇ KOPMADIK”

Son saniye golü ile 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Saruhanlı Belediyespor FK Teknik Direktörü Mutlu Çamlıyer, "Hafta başından beri tam konsantre bir şekilde Soma 301 Karaelmasspor maçına hazırlandık. Mücadele dolu bir maç olacağını biliyorduk ve ilk düdükten son düdüğe kadar maçtan hiç kopmadık. Her iki takımın futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim." açıklamasında bulundu.

“MAÇI ERKEN KOPARAMADIK”

Saruhanlı Belediyespor FK Yardımcı Antrenörü Recep Türen, "Bu hafta yaptığımız antrenmanlarda çok sıkı çalıştık ve Soma 301 Karaelmasspor maçına hazır bir şekilde geldik. Golü erken bulmamıza rağmen maçı erken koparamadık. 90'ıncı dakikada yediğimiz gol ile galibiyeti kaçırdığımızı düşünürken, son saniye golü ile 3 puana ulaştık. Futbolcu kardeşlerimizi son saniyeye kadar verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. Önümüzdeki maçları da alarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

“HAFTALARDIR LİME LİME DOĞRANIYORUZ”

Saruhanlı Belediyespor FK’nın başarılı savunma oyuncu Görkem Küçük, "Haftalardır hakem hataları nedeniyle lime lime doğranıyoruz. Alınan yanlış kararlar nedeniyle play off potasının dışında kaldık. Sene başından beri verdiğimiz emekler 2-3 kendini bilmez hakem yüzünden heba oldu. Güçlü ve iddialı bir ekibimiz vardı ama yanlış hakem kararları bizi bezdirdi. Süper Amatör Lig bazı hakemlerin staj görebileceği bir yer değildir. Umarım bundan sonraki senelerde bizim canımız yandığı gibi diğer ekiplerin de canı yanmaz. Soma 301 Karaelmasspor maçı için söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok ama sene başından beri görev alan hakemler için söyleyecek çok fazla sözüm var. İyi olan ekip bizdik ve galibiyeti evimizde aldık." açıklamasında bulundu. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.