SELÇUK ÖZDAĞ, BÜYÜKŞEHİR İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET 03.12.2023 - 12:35, Güncelleme: 03.12.2023 - 18:44
 

SELÇUK ÖZDAĞ, BÜYÜKŞEHİR İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Muhalefetin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Özdağ, "Ya burada 3 kişi yarışırız ya da 2 kişi yarışırız. Bütün belediyeleri birlikte hareket ederek almalıyız.” dedi.
Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde bulunan bir cafede düzenlediği basın toplantısında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Özdağ'ın gerçekleştirdiği basın toplantısına; Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı Ferman Yamanoğlu ve partililer katıldı. "TÜRKİYE MUHALEFETSİZ KALIR" Muhalefetin bir araya gelmediği ve seçimlerinde kaybedildiği bir ortamda muhalefetin zor duruma düşeceğini ifade eden Özdağ, "Muhalefet partileri belde belde, ilçe ilçe, il il ve büyükşehir büyükşehir ayrı ayrı masaya yatırıp birlikte karar vermeleri gerekiyor. 30 yıllık bir siyasetçi olarak söylüyorum. Burada muhalefet akıllı olmaz, muhalefet burada beldeleri, ilçeleri, illeri, büyükşehirleri ayrı ayrı değerlendirmezse, demokratlar, Türkiye’yi sevenler bir araya gelmezse kaybederler. Bundan sonra Türkiye muhalefetsiz kalır, ağır bedeller öder" açıklamasında bulundu. "BÜTÜN BELEDİYELERİ ALMALIYIZ" Seçimi kazanacak birinin olması halinde destek vereceğini de ifade eden Özdağ, "15 yıldır Manisa’yı yönetenler alt yapı ve üst yapı konusunda zayıf kalmış diyorsa biz o değişime varız. Muhalefet partileri bir aday çıkardığında o aday “Ben Cumhur ittifakı adayını yenerim” diyorsa onu desteklerim. Benim dışında kazanacak kim varsa onu desteklemeye hazırım. Burada anketler beni gösteriyorsa, partiler beni gösteriyorsa buradan aday olmaya hazırım. Gelecek Partisi desteklemeye hazır, Saadet Partisi desteklemeye hazır. Ya burada 3 kişi yarışırız ya da 2 kişi yarışırız. Kaç kişi yarışırsak yarışalım Selçuk Özdağ vardır. Bütün belediyeleri birlikte hareket ederek almalıyız." ifadesinde bulundu. Belgin Koçak
Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Muhalefetin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Özdağ, "Ya burada 3 kişi yarışırız ya da 2 kişi yarışırız. Bütün belediyeleri birlikte hareket ederek almalıyız.” dedi.

Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde bulunan bir cafede düzenlediği basın toplantısında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Özdağ'ın gerçekleştirdiği basın toplantısına; Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı Ferman Yamanoğlu ve partililer katıldı.

"TÜRKİYE MUHALEFETSİZ KALIR"

Muhalefetin bir araya gelmediği ve seçimlerinde kaybedildiği bir ortamda muhalefetin zor duruma düşeceğini ifade eden Özdağ, "Muhalefet partileri belde belde, ilçe ilçe, il il ve büyükşehir büyükşehir ayrı ayrı masaya yatırıp birlikte karar vermeleri gerekiyor. 30 yıllık bir siyasetçi olarak söylüyorum. Burada muhalefet akıllı olmaz, muhalefet burada beldeleri, ilçeleri, illeri, büyükşehirleri ayrı ayrı değerlendirmezse, demokratlar, Türkiye’yi sevenler bir araya gelmezse kaybederler. Bundan sonra Türkiye muhalefetsiz kalır, ağır bedeller öder" açıklamasında bulundu.

"BÜTÜN BELEDİYELERİ ALMALIYIZ"

Seçimi kazanacak birinin olması halinde destek vereceğini de ifade eden Özdağ, "15 yıldır Manisa’yı yönetenler alt yapı ve üst yapı konusunda zayıf kalmış diyorsa biz o değişime varız. Muhalefet partileri bir aday çıkardığında o aday “Ben Cumhur ittifakı adayını yenerim” diyorsa onu desteklerim. Benim dışında kazanacak kim varsa onu desteklemeye hazırım. Burada anketler beni gösteriyorsa, partiler beni gösteriyorsa buradan aday olmaya hazırım. Gelecek Partisi desteklemeye hazır, Saadet Partisi desteklemeye hazır. Ya burada 3 kişi yarışırız ya da 2 kişi yarışırız. Kaç kişi yarışırsak yarışalım Selçuk Özdağ vardır. Bütün belediyeleri birlikte hareket ederek almalıyız." ifadesinde bulundu. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.