SELENDİ’DE TRAFİK KAZASI! ÇOK SAYIDA YARALI VAR

ASAYİŞ 06.11.2023 - 10:37, Güncelleme: 06.11.2023 - 10:37
 

SELENDİ’DE TRAFİK KAZASI! ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Manisa’nın Selendi ilçesinde traktör ile otomobil çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Selendi'den Demirci ilçesi istikametine doğru seyir halinde olan Kemal S. yönetimindeki 45 RV 427 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan Ş. idaresindeki 45 U 3191 plakalı traktör ile çarpıştı. KAZADA 7 KİŞİ YARLANDI Çarpmanın etkisiyle otomobil şarampole kayarken, traktör ise kullanılamaz hale geldi. Kazada otomobil sürücüsü Kemal S. ile yolcu konumunda bulunan Gamze C, Sena T, İlknur C. ile traktör sürücüsü Ramazan Ş. ve yolcuları Meryem M. ve Dursun M. hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları, Selendi Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)
Manisa’nın Selendi ilçesinde traktör ile otomobil çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Selendi'den Demirci ilçesi istikametine doğru seyir halinde olan Kemal S. yönetimindeki 45 RV 427 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan Ş. idaresindeki 45 U 3191 plakalı traktör ile çarpıştı.

KAZADA 7 KİŞİ YARLANDI

Çarpmanın etkisiyle otomobil şarampole kayarken, traktör ise kullanılamaz hale geldi. Kazada otomobil sürücüsü Kemal S. ile yolcu konumunda bulunan Gamze C, Sena T, İlknur C. ile traktör sürücüsü Ramazan Ş. ve yolcuları Meryem M. ve Dursun M. hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları, Selendi Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.