Şiddetli yağış Erdek’te hayatı felç etti

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 16:09, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:37
 

Şiddetli yağış Erdek’te hayatı felç etti

Şiddetli yağış Erdek’te hayatı felç etti
Balıkesir’in Erdek ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü. Araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşadı.Erdek’te öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Dakikalar içinde, kent merkezinde hayat felç oldu. Özellikle Pazar Meydanı ve Hükümet Caddesi’nde büyük su birikintileri oluşurken, bazı iş yerlerini su bastı. Araç sürücüleri göle dönen yollarda ilerlemekte zorlandı. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşların ise ayakkabılarına naylon poşet geçirdikleri görüldü. Yağışın etkisiyle, kentte hayat geçici bir süreliğine durma noktasına geldi.Erdek’te her sağanak yağış sonrası oluşan aynı manzara vatandaşları da isyan etme noktasına getirdi.
Şiddetli yağış Erdek’te hayatı felç etti
Balıkesir’in Erdek ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü. Araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşadı.
Erdek’te öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Dakikalar içinde, kent merkezinde hayat felç oldu. Özellikle Pazar Meydanı ve Hükümet Caddesi’nde büyük su birikintileri oluşurken, bazı iş yerlerini su bastı. Araç sürücüleri göle dönen yollarda ilerlemekte zorlandı. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşların ise ayakkabılarına naylon poşet geçirdikleri görüldü. Yağışın etkisiyle, kentte hayat geçici bir süreliğine durma noktasına geldi.
Erdek’te her sağanak yağış sonrası oluşan aynı manzara vatandaşları da isyan etme noktasına getirdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.