Siirt’te tefecilere yönelik operasyon: 6 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2023 - 16:33, Güncelleme: 17.10.2023 - 15:26
 

Siirt’te tefecilere yönelik operasyon: 6 gözaltı

Siirt’te tefecilere yönelik operasyon: 6 gözaltı
Siirt’te tefecilere yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgilere göre, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kent merkezinde 8 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı tefecilik operasyonu düzenlendi.Operasyonda, 6 ikamet, 3 işyeri ve 3 araca baskın düzenlendi. Operasyonlarda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerine devam ediyor.
Siirt’te tefecilere yönelik operasyon: 6 gözaltı
Siirt’te tefecilere yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.
Alınan bilgilere göre, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kent merkezinde 8 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı tefecilik operasyonu düzenlendi.
Operasyonda, 6 ikamet, 3 işyeri ve 3 araca baskın düzenlendi. Operasyonlarda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerine devam ediyor.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.