Siirt’te UMKE tatbikat

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2024 - 18:09, Güncelleme: 02.02.2024 - 16:30
 

Siirt’te UMKE tatbikat

Siirt’te UMKE tatbikat
Siirt İl Sağlık Müdürlüğü tarafından UMKE tarafından tatbikat yapıldı.Siirt İl Sağlık Müdürlüğü Afetlerde Sağlık Hizmetleri UMKE birimi 2024 yılı faaliyet planı kapsamında arka plan personeller olarak kış ve zorlu şartlardaki afetlere hazırlık amacıyla eğitim kampı düzenlendi. Eğitime 14 UMKE personeli ve 4 UMKE aracı ile afet senaryoları hazırlanarak tatbikatlar yapıldı.
Siirt’te UMKE tatbikat
Siirt İl Sağlık Müdürlüğü tarafından UMKE tarafından tatbikat yapıldı.
Siirt İl Sağlık Müdürlüğü Afetlerde Sağlık Hizmetleri UMKE birimi 2024 yılı faaliyet planı kapsamında arka plan personeller olarak kış ve zorlu şartlardaki afetlere hazırlık amacıyla eğitim kampı düzenlendi. Eğitime 14 UMKE personeli ve 4 UMKE aracı ile afet senaryoları hazırlanarak tatbikatlar yapıldı.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.