SİLAHLI KAVGAYA JANDARMA ENGEL OLDU

ASAYİŞ 08.12.2023 - 14:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 14:26
 

SİLAHLI KAVGAYA JANDARMA ENGEL OLDU

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir hastane bahçesindeki silahlı kavga, jandarmanın dikkati sayesinde önlendi. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan Merkezefendi Devlet Hastanesi acil servis önünde meydana geldi. TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Bu sırada kavganın taraflarından A.K.'nin belindeki tabancayı çıkardığını fark eden hastanede görevli jandarma personeli, A.K.'nin elinden tabancasının alarak saldırıyı önledi. Olayın ardından şüpheli A.K. polise teslim edildi. Öte yandan acil servisteki kavga ve jandarmanın tabancasını çıkaran şüpheliye müdahalesi, hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. (İHA)
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir hastane bahçesindeki silahlı kavga, jandarmanın dikkati sayesinde önlendi. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan Merkezefendi Devlet Hastanesi acil servis önünde meydana geldi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Bu sırada kavganın taraflarından A.K.'nin belindeki tabancayı çıkardığını fark eden hastanede görevli jandarma personeli, A.K.'nin elinden tabancasının alarak saldırıyı önledi. Olayın ardından şüpheli A.K. polise teslim edildi. Öte yandan acil servisteki kavga ve jandarmanın tabancasını çıkaran şüpheliye müdahalesi, hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.