Sinop’ta kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2024 - 16:34, Güncelleme: 13.01.2024 - 14:47
 

Sinop’ta kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı

Sinop’ta kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı
Sinop’ta kar yağışı sebebiyle kent merkezinde sürücüler zor anlar yaşadı.Ada ve Zeytinlik Mahallelerinde oturan araç sürücüleri, kar yağışından olumsuz etkilendi. Kış lastiği olmayan bazı araçlar kaydı, ya da yolda kaldı, maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Yetkililer araç sahiplerinin mecbur kalmadıkça araçlarını kullanmamalarını önerdi.Kent merkezi Paşa Tabyaları mevkiinde bir araç yolun kaygan olmasından dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ters dönerek metrelerce sürüklendi. Araçtan çıkarılan 2 kişi, hafif yaralı olarak Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıca, Hastane Kavşağı’ndan dönmek isteyen bir sürücü, yolun kaygan olmasından dolayı virajı alamayarak kaldırıma çarptı.
Sinop’ta kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı
Sinop’ta kar yağışı sebebiyle kent merkezinde sürücüler zor anlar yaşadı.
Ada ve Zeytinlik Mahallelerinde oturan araç sürücüleri, kar yağışından olumsuz etkilendi. Kış lastiği olmayan bazı araçlar kaydı, ya da yolda kaldı, maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Yetkililer araç sahiplerinin mecbur kalmadıkça araçlarını kullanmamalarını önerdi.
Kent merkezi Paşa Tabyaları mevkiinde bir araç yolun kaygan olmasından dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ters dönerek metrelerce sürüklendi. Araçtan çıkarılan 2 kişi, hafif yaralı olarak Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıca, Hastane Kavşağı’ndan dönmek isteyen bir sürücü, yolun kaygan olmasından dolayı virajı alamayarak kaldırıma çarptı.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.