Sivasspor taraftarı Alex için devrede: “Come to Sivas”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 16:50, Güncelleme: 30.01.2024 - 15:55
 

Sivasspor taraftarı Alex için devrede: “Come to Sivas”

Sivasspor taraftarı Alex için devrede: “Come to Sivas”
Sivasspor yönetiminin İngiliz oyuncu Alex Pritchard’i transfer etmek için çalışma başlatmasının ardından taraftar da devreye girdi ve futbolcunun sosyal medya hesabına “Come to Sivas” yazdı.Orta saha transferi konusunda yoğun çaba sarf eden Sivasspor Yönetimi, son olarak gündemine İngiliz oyuncu Alex Pritchard’ı almıştı. Son dakika gelişmesine göre oyuncu tarafından sorun olmadığı ancak sorunun kulübü ile alakalı olduğu öğrenildi. Sivasspor Kulübü’nün ise Alex ile görüşmeye devam ettiği alınan bilgiler arasında.Sivassporlu taraftarlar da sosyal medya hesabından yayınlayan futbolcunun fotoğrafının altına yüzlerce, ’Come to Sivas’ mesajı yazdı. İngiliz futbolcunun bu paylaşımlardan bazılarını beğenmesi ise dikkat çekti.
Sivasspor taraftarı Alex için devrede: “Come to Sivas”
Sivasspor yönetiminin İngiliz oyuncu Alex Pritchard’i transfer etmek için çalışma başlatmasının ardından taraftar da devreye girdi ve futbolcunun sosyal medya hesabına “Come to Sivas” yazdı.
Orta saha transferi konusunda yoğun çaba sarf eden Sivasspor Yönetimi, son olarak gündemine İngiliz oyuncu Alex Pritchard’ı almıştı. Son dakika gelişmesine göre oyuncu tarafından sorun olmadığı ancak sorunun kulübü ile alakalı olduğu öğrenildi. Sivasspor Kulübü’nün ise Alex ile görüşmeye devam ettiği alınan bilgiler arasında.
Sivassporlu taraftarlar da sosyal medya hesabından yayınlayan futbolcunun fotoğrafının altına yüzlerce, ’Come to Sivas’ mesajı yazdı. İngiliz futbolcunun bu paylaşımlardan bazılarını beğenmesi ise dikkat çekti.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.