SOMA HALKI BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

MANİSA GÜNDEMİ 25.12.2023 - 14:08, Güncelleme: 25.12.2023 - 14:08
 

SOMA HALKI BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı, Soma ilçe merkezindeki Kemal Balıkesir Caddesi’nde Manisa Gaz tarafından yapılan doğalgaz çalışmaları ile birlikte yama bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da yerinde takip etti.
İl genelinde vatandaşların istek ve ihtiyaç duyduğu çalışmaları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçe merkezindeki Kemal Balıkesir Caddesi’nde Manisa Gaz tarafından yapılan doğalgaz çalışmaları ile birlikte yama bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ Çalışmaları yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’ya Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım Bakım, Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Büyükşehir Belediyesi Soma Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Murat Aydoğdu, MHP Soma İlçe Başkanı Metin Şahin, İstasyon Mahalle Muhtarı İbrahim İlhan ve yetkili personel de eşlik etti. “CENGİZ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ” İstasyon Mahalle Muhtarı İbrahim İlhan, “Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kemal Balıkesir Caddesi üzerinde yaptığı kısmi asfalt ile yama bakım onarım çalışması büyük önem arz ediyor. Hizmetler aksamadan devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. “GÜZEL BİR ÇALIŞMA” MHP Soma İlçe Başkanı Metin Şahin, “Manisa Gaz tarafından Kemal Balıkesir Caddesi’nde doğalgaz çalışmaları ile birlikte halkımızın sıkıntı çekmemesi ve biraz daha rahatlaması için Büyükşehir Belediyesi kısmi sıcak asfalt çalışması yapıyor. İstasyon Mahallesinden Esentepe’ye bağlanan noktada yama bakım onarımları da gerçekleştiriliyor. Güzel bir çalışma. Büyükşehir Belediyemize ve emek veren herkese de teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı, Soma ilçe merkezindeki Kemal Balıkesir Caddesi’nde Manisa Gaz tarafından yapılan doğalgaz çalışmaları ile birlikte yama bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da yerinde takip etti.

İl genelinde vatandaşların istek ve ihtiyaç duyduğu çalışmaları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçe merkezindeki Kemal Balıkesir Caddesi’nde Manisa Gaz tarafından yapılan doğalgaz çalışmaları ile birlikte yama bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor.

ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Çalışmaları yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’ya Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım Bakım, Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Büyükşehir Belediyesi Soma Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Murat Aydoğdu, MHP Soma İlçe Başkanı Metin Şahin, İstasyon Mahalle Muhtarı İbrahim İlhan ve yetkili personel de eşlik etti.

“CENGİZ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İstasyon Mahalle Muhtarı İbrahim İlhan, “Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kemal Balıkesir Caddesi üzerinde yaptığı kısmi asfalt ile yama bakım onarım çalışması büyük önem arz ediyor. Hizmetler aksamadan devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“GÜZEL BİR ÇALIŞMA”

MHP Soma İlçe Başkanı Metin Şahin, “Manisa Gaz tarafından Kemal Balıkesir Caddesi’nde doğalgaz çalışmaları ile birlikte halkımızın sıkıntı çekmemesi ve biraz daha rahatlaması için Büyükşehir Belediyesi kısmi sıcak asfalt çalışması yapıyor. İstasyon Mahallesinden Esentepe’ye bağlanan noktada yama bakım onarımları da gerçekleştiriliyor. Güzel bir çalışma. Büyükşehir Belediyemize ve emek veren herkese de teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.