SONBAHARDA MANİSA’DAN KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

ÇEVRE 20.11.2023 - 11:03, Güncelleme: 20.11.2023 - 11:05
 

SONBAHARDA MANİSA’DAN KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

Manisa’nın Gördes ilçesinde sonbahar mevsiminin renk cümbüşü kartpostallık görüntüler oluşturdu. Amatör fotoğrafçı İsmail Aybey, "Gördes’e her gelişimde gözlerimi bu manzaradan alamıyorum. Bu renk cümbüşü adeta insanın gözlerini kamaştırıyor." dedi.
Sonbaharın son günlerinin yaşandığı Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi’nde, yaşanan renk cümbüşü kartpostallık görüntüler oluştu. MANZARA İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ Sarı, kırmızı, kahverengi ve turuncu gibi renklerin cümbüş oluşturduğu manzaraları, amatör fotoğrafçı İsmail Aybey memleketi Gördes’te fotoğrafladı. Sararıp yerlere dökülen yapraklar, akarsuyun da görüntüsüyle izleyicileri büyüledi. “GÖZLERİMİ BU MANZARADAN ALAMIYORUM” Konuyla ilgili açıklamada bulunan amatör fotoğrafçı İsmail Aybey, “Sarının her tonunun gözlerimizi kamaştırdığı bu hüzün mevsimi, biz fotoğrafçılar için tam bir çalışma alanı. Gördes’e her gelişimde gözlerimi bu manzaradan alamıyorum. Bu renk cümbüşü adeta insanın gözlerini kamaştırıyor. Sonbaharı gözlemlemek için Yedigöller’e gitmemiz şart değil. Manisa’mızın ilçelerinde de bu görüntüleri fotoğraflayabiliriz” şeklinde konuştu. (İHA)
Manisa’nın Gördes ilçesinde sonbahar mevsiminin renk cümbüşü kartpostallık görüntüler oluşturdu. Amatör fotoğrafçı İsmail Aybey, "Gördes’e her gelişimde gözlerimi bu manzaradan alamıyorum. Bu renk cümbüşü adeta insanın gözlerini kamaştırıyor." dedi.

Sonbaharın son günlerinin yaşandığı Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi’nde, yaşanan renk cümbüşü kartpostallık görüntüler oluştu.

MANZARA İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

Sarı, kırmızı, kahverengi ve turuncu gibi renklerin cümbüş oluşturduğu manzaraları, amatör fotoğrafçı İsmail Aybey memleketi Gördes’te fotoğrafladı. Sararıp yerlere dökülen yapraklar, akarsuyun da görüntüsüyle izleyicileri büyüledi.

“GÖZLERİMİ BU MANZARADAN ALAMIYORUM”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan amatör fotoğrafçı İsmail Aybey, “Sarının her tonunun gözlerimizi kamaştırdığı bu hüzün mevsimi, biz fotoğrafçılar için tam bir çalışma alanı. Gördes’e her gelişimde gözlerimi bu manzaradan alamıyorum. Bu renk cümbüşü adeta insanın gözlerini kamaştırıyor. Sonbaharı gözlemlemek için Yedigöller’e gitmemiz şart değil. Manisa’mızın ilçelerinde de bu görüntüleri fotoğraflayabiliriz” şeklinde konuştu. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.