Sulama kanalında yaşlı kadın cesedi bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2024 - 17:29, Güncelleme: 19.03.2024 - 16:19
 

Sulama kanalında yaşlı kadın cesedi bulundu

Sulama kanalında yaşlı kadın cesedi bulundu
Antalya’nın Serik ilçesinde sulama kanalında yaşlı kadın cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, Serik ilçesine bağlı Yukarı Kocayatak Mahallesi’nde sulama kanalında hareketsiz şekilde yatan bir kadın gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonrası ismi Seyide Cirit (70) olduğu öğrenilen yaşlı kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı. Cirit’in cansız bedeni önce hastane morguna, ardından otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Sulama kanalında yaşlı kadın cesedi bulundu
Antalya’nın Serik ilçesinde sulama kanalında yaşlı kadın cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Serik ilçesine bağlı Yukarı Kocayatak Mahallesi’nde sulama kanalında hareketsiz şekilde yatan bir kadın gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonrası ismi Seyide Cirit (70) olduğu öğrenilen yaşlı kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı. Cirit’in cansız bedeni önce hastane morguna, ardından otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.