Tarsus Atatürk Gençlik Parkındaki tuvaletlere zarar verildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 17:47, Güncelleme: 29.01.2024 - 16:09
 

Tarsus Atatürk Gençlik Parkındaki tuvaletlere zarar verildi

Tarsus Atatürk Gençlik Parkındaki tuvaletlere zarar verildi
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan detaylı proje neticesinde tamamen yenilenen Tarsus Atatürk Gençlik Parkı’ndaki tuvaletlere zarar verildi.Binlerce vatandaşın ortak kullanım alanı olan Atatürk Gençlik Parkı’nın doğu kısmındaki tuvalete zarar verildi. Kadın, erkek ve engellilerin kullanımı için ayrı ayrı bölümleri bulunan tuvaletlerde yapılan tahribatlarda PVC ve sunta kapılar ile birçok aparata zarar verildi. Durumu gören duyarlı vatandaşlar tepki gösterdi.Büyükşehir belediyesi zararın ortadan kalkması için çalışma başlattı.
Tarsus Atatürk Gençlik Parkındaki tuvaletlere zarar verildi
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan detaylı proje neticesinde tamamen yenilenen Tarsus Atatürk Gençlik Parkı’ndaki tuvaletlere zarar verildi.
Binlerce vatandaşın ortak kullanım alanı olan Atatürk Gençlik Parkı’nın doğu kısmındaki tuvalete zarar verildi. Kadın, erkek ve engellilerin kullanımı için ayrı ayrı bölümleri bulunan tuvaletlerde yapılan tahribatlarda PVC ve sunta kapılar ile birçok aparata zarar verildi. Durumu gören duyarlı vatandaşlar tepki gösterdi.
Büyükşehir belediyesi zararın ortadan kalkması için çalışma başlattı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.