Tekirdağ’da silah ve uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2024 - 17:17, Güncelleme: 28.02.2024 - 15:10
 

Tekirdağ’da silah ve uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ’da silah ve uyuşturucu operasyonu
Tekirdağ’da jandarma ekiplerince silah ve uyuşturucu ele geçirildi.Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Süleymanpaşa Topağaç Mahallesi’nde M.A. isimli şahsın aracında 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 9 adet fişek ele geçirildi.Çerkezköy Gültepe Mahallesi’nde R.A. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 1 adet muşta ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.Çerkezköy Namık Kemal Mahallesi’nde G.Ç. ve H.A. isimli şahıslara yapılan üst aramasında 1 adet uyuşturucu öğütme aparatı ve 1 gram esrar ele geçirildi.Çerkezköy Namık Kemal Mahallesi’nde Ö.Ş. isimli şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 44 adet fişek ele geçirildi.Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde ise Z.K., T.I. ve A.I. isimli şahıslara yapılan kaba üst aramasında, 5,5 gram bonzai ve 2 gram metamfetamin ele geçirildi.Şahıslarla ilgili işlem başlatıldı.
Tekirdağ’da silah ve uyuşturucu operasyonu
Tekirdağ’da jandarma ekiplerince silah ve uyuşturucu ele geçirildi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Süleymanpaşa Topağaç Mahallesi’nde M.A. isimli şahsın aracında 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 9 adet fişek ele geçirildi.
Çerkezköy Gültepe Mahallesi’nde R.A. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 1 adet muşta ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Çerkezköy Namık Kemal Mahallesi’nde G.Ç. ve H.A. isimli şahıslara yapılan üst aramasında 1 adet uyuşturucu öğütme aparatı ve 1 gram esrar ele geçirildi.
Çerkezköy Namık Kemal Mahallesi’nde Ö.Ş. isimli şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 44 adet fişek ele geçirildi.
Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde ise Z.K., T.I. ve A.I. isimli şahıslara yapılan kaba üst aramasında, 5,5 gram bonzai ve 2 gram metamfetamin ele geçirildi.
Şahıslarla ilgili işlem başlatıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.