TFF 2. Lig Play-Off finalini Volkan Bayarslan yönetecek

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2024 - 14:49, Güncelleme: 01.06.2024 - 13:27
 

TFF 2. Lig Play-Off finalini Volkan Bayarslan yönetecek

TFF 2. Lig Play-Off finalini Volkan Bayarslan yönetecek
1461 Trabzon FK ile Iğdır FK arasında oynanacak TFF 2. Lig Play-Off finalini hakem Volkan Bayarslan yönetecek.1461 Trabzon FK ile Iğdır FK arasında Sivas’ta oynanacak olan TFF 2. Lig play-off final müsabakasının hakemleri belli oldu. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda yarın saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak.
TFF 2. Lig Play-Off finalini Volkan Bayarslan yönetecek
1461 Trabzon FK ile Iğdır FK arasında oynanacak TFF 2. Lig Play-Off finalini hakem Volkan Bayarslan yönetecek.
1461 Trabzon FK ile Iğdır FK arasında Sivas’ta oynanacak olan TFF 2. Lig play-off final müsabakasının hakemleri belli oldu. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda yarın saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.