Trabzon’da trafik kazası: 1 ölü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2024 - 16:59, Güncelleme: 14.03.2024 - 16:10
 

Trabzon’da trafik kazası: 1 ölü

Trabzon’da trafik kazası: 1 ölü
Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.Kaza bugün Dernekpazarı ilçe girişindeki tünelde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Of istikametine gitmekte olan Mehmet Zeki Birinci (80) yönetimindeki 61 FK 497 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen kepçe ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Mehmet Zeki Birinci hayatını kaybederken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Trabzon’da trafik kazası: 1 ölü
Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Kaza bugün Dernekpazarı ilçe girişindeki tünelde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Of istikametine gitmekte olan Mehmet Zeki Birinci (80) yönetimindeki 61 FK 497 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen kepçe ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Mehmet Zeki Birinci hayatını kaybederken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.