Turbeldak’tan sezona veda etkinliği

SPOR 14.06.2023 - 14:29, Güncelleme: 14.06.2023 - 14:29
 

Turbeldak’tan sezona veda etkinliği

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) tarafından sezona veda yürüyüşü ve piknik etkinliği düzenlendi.
Soğucak’tan başlayan ve 50 kişinin katılım gösterdiği sezonun son etkinliği, Ovacık Yaylası’nda sona erdi. Yürüyüş sonrasında yapılan piknikte katılımcılar tarafından yardımlaşmanın en güzel örnekleri yaşatılarak adeta yeryüzü sofrası kuruldu. Doğaseverler yürüyüş ve piknik sonrasında çeşitli oyunlar oynayıp eğlenceli vakit geçirerek sezonun yorgunluğunu atma imkanına sahip oldular.  TURBELDAK’TAN YAZ SEZONUNDA BİR İLK Her hafta farklı yaş gruplarından pek çok katılımcıyı doğayla buluşturan TURBELDAK, bu yıl bir ilki de gerçekleştirerek gece yürüyüşleri düzenleyecek. Yaz sezonu boyunca yapılması planlanan gece yürüyüşleri hakkında TURBELDAK’ın Facebook ve Instagram hesabında bilgiler paylaşılacak.  “DOĞADA YARDIMLAŞMANIN BİRÇOK ÖRNEĞİNİ YAŞADIK” Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Havaların ısınmasıyla birlikte hem ormanlara giriş yasaklarının başlaması hem de artan sıcaklarda yürüyüşlerin zorlu geçmesi sebebiyle sezonu çok güzel ve eğlenceli bir etkinlikle noktaladık. Ovacık Yaylası’ndaki piknikte her zaman olduğu gibi doğada yardımlaşmanın birçok örneğini yaşadık. Getirdiğimiz yiyecek ve içecekleri paylaşarak yeryüzü sofraları kurduk. Katılımcılarımızla birlikte doyasıya eğlenerek sezonun tüm yorgunluğunu üzerimizden attık. Sezon boyunca etkinliklerimize katılan bütün katılımcılarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu. MUSA AKAR
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) tarafından sezona veda yürüyüşü ve piknik etkinliği düzenlendi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.