Turgutlu Belediyesi bayramda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek

MANİSA GÜNDEMİ 18.04.2023 - 12:41, Güncelleme: 18.04.2023 - 12:41
 

Turgutlu Belediyesi bayramda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek

Turgutlu Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bayramlar, sevginin ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadığımız özel günlerdir.” dedi.
Turgutlu Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Ramazan Bayramı’nda da göstermeye devam edecek. Kentte 3 şube ve 70 adet kıyafet toplama kumbarasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ihtiyacının karşılandığı Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını sürdürüyor.  YARDIMLAŞMA RUHU YAŞATILIYOR Hayırseverler tarafından bağışlanan kıyafetler, bayram öncesinde ihtiyaç sahipleri için hazırlanıyor. Turgutlu Belediyesi geleneksel hale getirdiği söz konusu bu projeyle ihtiyaç sahiplerine bayramlık kıyafetleri ücretsiz teslim ederek yardımlaşma ve dayanışma ruhunu da yaşatmış oluyor. Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri, bayramlık kıyafetlerini temin etmek isteyen vatandaşlar için 20 Nisan Perşembe (Arefe) günü saat 13:00’e kadar hizmet verecek.    “BAĞIŞLARINIZLA BAYRAM SEVİNCİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM” Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bayramlar, sevginin ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadığımız özel günlerdir. Turgutlu Belediyesi olarak bizler de Dosteli Merkezlerimiz aracılığıyla maddi imkanları kısıtlı olan ve bu sebeple bayramlık kıyafet alma durumu olmayan hemşehrilerimizi bir nebze de olsa mutlu edebilmeyi amaçlıyoruz. Bayramda daha fazla ailenin, daha fazla çocuğumuzun yüzünün gülebilmesi için hayırseverlerimizin bağışları oldukça önemli. Bu noktada vatandaşlarımızı Dosteli Merkezlerimize kıyafet bağışında bulunmaya davet ediyor, bayramın yarattığı sevinci ve heyecanı hep birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi. 
Turgutlu Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bayramlar, sevginin ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadığımız özel günlerdir.” dedi.

Turgutlu Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Ramazan Bayramı’nda da göstermeye devam edecek. Kentte 3 şube ve 70 adet kıyafet toplama kumbarasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ihtiyacının karşılandığı Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını sürdürüyor. 

YARDIMLAŞMA RUHU YAŞATILIYOR

Hayırseverler tarafından bağışlanan kıyafetler, bayram öncesinde ihtiyaç sahipleri için hazırlanıyor. Turgutlu Belediyesi geleneksel hale getirdiği söz konusu bu projeyle ihtiyaç sahiplerine bayramlık kıyafetleri ücretsiz teslim ederek yardımlaşma ve dayanışma ruhunu da yaşatmış oluyor. Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri, bayramlık kıyafetlerini temin etmek isteyen vatandaşlar için 20 Nisan Perşembe (Arefe) günü saat 13:00’e kadar hizmet verecek.  

 “BAĞIŞLARINIZLA BAYRAM SEVİNCİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bayramlar, sevginin ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadığımız özel günlerdir. Turgutlu Belediyesi olarak bizler de Dosteli Merkezlerimiz aracılığıyla maddi imkanları kısıtlı olan ve bu sebeple bayramlık kıyafet alma durumu olmayan hemşehrilerimizi bir nebze de olsa mutlu edebilmeyi amaçlıyoruz. Bayramda daha fazla ailenin, daha fazla çocuğumuzun yüzünün gülebilmesi için hayırseverlerimizin bağışları oldukça önemli. Bu noktada vatandaşlarımızı Dosteli Merkezlerimize kıyafet bağışında bulunmaya davet ediyor, bayramın yarattığı sevinci ve heyecanı hep birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.