TURGUTLU BELEDİYESİ ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİNİ AŞILIYOR

KÜLTÜR SANAT 03.08.2023 - 18:13, Güncelleme: 03.08.2023 - 18:13
 

TURGUTLU BELEDİYESİ ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİNİ AŞILIYOR

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Lise Tiyatro Ekibi, yaz spor okulu ile Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencilerine “Doğamızı Koruyalım” adlı tiyatro oyununu sahnelediler. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, oyunu öğrencilerle birlikte izledi.
Turgutlu Belediyesi, çocukları tiyatroyla buluşturmayı sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren AKM Lise Tiyatro Ekibi, doğa sevgisini artırmak, çevreyi koruma bilinci oluşturmak, orman yangınlarına karşı farkındalık yaratmak amacıyla hazırladıkları “Doğamızı Koruyalım” oyununu, yaz spor okulu ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören öğrencilere özel olarak sahneledi. OYUN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI  Eski Belediye Binasında minik izleyicilerle buluşan oyun, büyük beğeni topladı. Öğrenciler sahnelenen tiyatro oyununu dikkatle takip etti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Doğamızı Koruyalım” oyununu öğrencilerle birlikte izleyerek çocukların heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştı.  “ÇOCUKLARIMIZI GÖRÜNCE HEYECANLANIYORUM” Oyunun sonunda konuşma yapan Başkan Çetin Akın, “Çok duygulandım, farklı bir gün yaşıyorum. Çocuklarımızı görünce heyecanlanıyorum. Yaptığımız işlerin meyvelerini almaya başlayınca daha çok gururlanıyorum. Çocuklarımızın sosyal faaliyetler içerisinde bulunmaları ve iyi eğitim almalarıyla ilgili elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tabi sırf eğitimle de bitmiyor, eğlenmeleri de gerekiyor. Zaman zaman eğlenceli işlerde, projelerde olmaları gerekiyor. Atatürk Kültür Merkezimiz de olağanüstü işler çıkarıyor zaten. Bu güzel oyunu sergiledikleri, işlerini iyi yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi 
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Lise Tiyatro Ekibi, yaz spor okulu ile Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencilerine “Doğamızı Koruyalım” adlı tiyatro oyununu sahnelediler. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, oyunu öğrencilerle birlikte izledi.

Turgutlu Belediyesi, çocukları tiyatroyla buluşturmayı sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren AKM Lise Tiyatro Ekibi, doğa sevgisini artırmak, çevreyi koruma bilinci oluşturmak, orman yangınlarına karşı farkındalık yaratmak amacıyla hazırladıkları “Doğamızı Koruyalım” oyununu, yaz spor okulu ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören öğrencilere özel olarak sahneledi.

OYUN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI 

Eski Belediye Binasında minik izleyicilerle buluşan oyun, büyük beğeni topladı. Öğrenciler sahnelenen tiyatro oyununu dikkatle takip etti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Doğamızı Koruyalım” oyununu öğrencilerle birlikte izleyerek çocukların heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştı. 

ÇOCUKLARIMIZI GÖRÜNCE HEYECANLANIYORUM

Oyunun sonunda konuşma yapan Başkan Çetin Akın, “Çok duygulandım, farklı bir gün yaşıyorum. Çocuklarımızı görünce heyecanlanıyorum. Yaptığımız işlerin meyvelerini almaya başlayınca daha çok gururlanıyorum. Çocuklarımızın sosyal faaliyetler içerisinde bulunmaları ve iyi eğitim almalarıyla ilgili elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tabi sırf eğitimle de bitmiyor, eğlenmeleri de gerekiyor. Zaman zaman eğlenceli işlerde, projelerde olmaları gerekiyor. Atatürk Kültür Merkezimiz de olağanüstü işler çıkarıyor zaten. Bu güzel oyunu sergiledikleri, işlerini iyi yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.