TURGUTLU BELEDİYESİ’NDEN ERGENEKON’A HİZMET NOKTASI

TURGUTLU 01.03.2024 - 14:47, Güncelleme: 01.03.2024 - 14:47
 

TURGUTLU BELEDİYESİ’NDEN ERGENEKON’A HİZMET NOKTASI

Turgutlu Belediyesi, Ergenekon Mahallesine Belediye Hizmet Noktası kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma büyük oranda tamamlandı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Yeni hizmet noktamızın Turgutlu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.
Turgutlu Belediyesi tarafından ilk olarak Selvilitepe Mahallesi’nde hizmete sunulan Belediye Hizmet Noktasının ikincisi Ergenekon Mahallesine kazandırılıyor. Belediye Hizmet Noktası projesi ile vatandaşlar, vergi ödemeleri ile birlikte tüm tahsilatların ödemeleri, emlak ve rayiç bedellerle ilgili tüm işlemleri kolaylıkla yapılabilecek. Hizmet Noktasında ayrıca vatandaşların dilekçeleri de alınacak. Banka ATM’lerinin de yer alacağı Hizmet Noktasında vatandaşlar şehir merkezine gitmelerine gerek kalmadan banka işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmanın yakın zaman içerisinde tamamlanarak hizmetine sunulması planlanıyor. “HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak projelere ve çalışmalara imza attık. Belediye Hizmet Noktası projemiz de hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran projelerimizden biri. Mahalle sakinlerimiz, şehir merkezine gelmelerine gerek kalmadan belediyemiz ile ilgili tüm işlemlerini hizmet noktamızdan gerçekleştirebilecekler. Bu projemiz ile şehir içi trafiğinin de bir nebze olsun önüne geçmiş olacağız. İlkini Selvilitepe Mahallemize kazandırmıştık, ikincisini Ergenekon Mahallemize yapıyoruz. Yeni Hizmet Noktamızın Turgutlu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Haber Merkezi 
Turgutlu Belediyesi, Ergenekon Mahallesine Belediye Hizmet Noktası kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma büyük oranda tamamlandı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Yeni hizmet noktamızın Turgutlu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Turgutlu Belediyesi tarafından ilk olarak Selvilitepe Mahallesi’nde hizmete sunulan Belediye Hizmet Noktasının ikincisi Ergenekon Mahallesine kazandırılıyor. Belediye Hizmet Noktası projesi ile vatandaşlar, vergi ödemeleri ile birlikte tüm tahsilatların ödemeleri, emlak ve rayiç bedellerle ilgili tüm işlemleri kolaylıkla yapılabilecek. Hizmet Noktasında ayrıca vatandaşların dilekçeleri de alınacak. Banka ATM’lerinin de yer alacağı Hizmet Noktasında vatandaşlar şehir merkezine gitmelerine gerek kalmadan banka işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmanın yakın zaman içerisinde tamamlanarak hizmetine sunulması planlanıyor.

“HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak projelere ve çalışmalara imza attık. Belediye Hizmet Noktası projemiz de hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran projelerimizden biri. Mahalle sakinlerimiz, şehir merkezine gelmelerine gerek kalmadan belediyemiz ile ilgili tüm işlemlerini hizmet noktamızdan gerçekleştirebilecekler. Bu projemiz ile şehir içi trafiğinin de bir nebze olsun önüne geçmiş olacağız. İlkini Selvilitepe Mahallemize kazandırmıştık, ikincisini Ergenekon Mahallemize yapıyoruz. Yeni Hizmet Noktamızın Turgutlu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.