TURGUTLU BELEDİYESİ'NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ İTFAİYE HAFTASI’NI KUTLADI

EĞİTİM 30.09.2023 - 13:47, Güncelleme: 30.09.2023 - 13:47
 

TURGUTLU BELEDİYESİ'NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ İTFAİYE HAFTASI’NI KUTLADI

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi, İtfaiye Haftası dolayısıyla Turgutlu İtfaiye Amirliğine gezi düzenledi. Minik öğrenciler deneyimli itfaiyecilerden bilgiler alıp, keyif dolu dakikalar geçirdi.
Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası’nda minik öğrencilere yönelik etkinlik programı düzenledi. Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde deneyimli itfaiyecilerin anlattıklarını büyük bir dikkatle dinledi. Minik öğrenciler düzenlenen gezide itfaiye araçlarını, yangından korunma yöntemlerini uygulamalı olarak öğrenme imkanı buldu. Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri, kendi elleriyle hazırladıkları itfaiye logosunu ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın hediyelerini itfaiye ekiplerine verdi.Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Çocuk Kültür Sanat Merkezi’mizde düzenlediğimiz etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyoruz. İtfaiye Haftası münasebetiyle Çocuk Kültür Sanat Merkezimizde eğitim gören öğrencilerimiz için özel bir program hazırladık. Çocuklarımızın verimli bir gün geçirmelerini sağlayan Turgutlu İtfaiye Amirliğinde görevli ekiplerimize ilgileri için teşekkür ederim” dedi.    
Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi, İtfaiye Haftası dolayısıyla Turgutlu İtfaiye Amirliğine gezi düzenledi. Minik öğrenciler deneyimli itfaiyecilerden bilgiler alıp, keyif dolu dakikalar geçirdi.

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası’nda minik öğrencilere yönelik etkinlik programı düzenledi. Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde deneyimli itfaiyecilerin anlattıklarını büyük bir dikkatle dinledi. Minik öğrenciler düzenlenen gezide itfaiye araçlarını, yangından korunma yöntemlerini uygulamalı olarak öğrenme imkanı buldu.

Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri, kendi elleriyle hazırladıkları itfaiye logosunu ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın hediyelerini itfaiye ekiplerine verdi. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Çocuk Kültür Sanat Merkezi’mizde düzenlediğimiz etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyoruz. İtfaiye Haftası münasebetiyle Çocuk Kültür Sanat Merkezimizde eğitim gören öğrencilerimiz için özel bir program hazırladık. Çocuklarımızın verimli bir gün geçirmelerini sağlayan Turgutlu İtfaiye Amirliğinde görevli ekiplerimize ilgileri için teşekkür ederim” dedi.

 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.