TURGUTLU DEVE GÜREŞLERİNE HAZIRLANIYOR

MANİSA GÜNDEMİ 01.02.2024 - 17:19, Güncelleme: 01.02.2024 - 17:19
 

TURGUTLU DEVE GÜREŞLERİNE HAZIRLANIYOR

Turgutlu Belediyesi’nin katkılarıyla Deve Güreşleri yapılacak. Sinirli Mahallesi Deve Güreşi Alanı’nda düzenlenecek güreşler, 4 Şubat Pazar günü saat 09.00’da başlayacak.
Turgutlu Belediyesi, geleneklerin ve ata sporların yaşatılması adına etkinlik ve organizasyonlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle kentte bu yıl 2’nci kez Deve Güreşleri yapılacak. Sinirli Mahallesinde gerçekleştirilecek Deve Güreşleri’nde şehir içi ve şehir dışından 100’den fazla pehlivan deve katılacak. ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ YAPILACAK Ücretsiz olacak deve güreşlerine katılmak isteyenler için ring seferleri düzenlenecek. 4 Şubat Pazar günü saat 09.00-11.00 saatleri arasında Orta Park Saat Kulesi önünden ücretsiz ring seferleri yapılacak. BAŞKAN AKIN’DAN DAVET Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Deve güreşleri, Turgutlu’muzun ve bölgenin sevilen, rağbet görülen etkinliklerinden bir tanesi. Turgutlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği bu tarz etkinliklere katkı sunmaya önem veriyoruz. Pazar günü Sinirli Mahallemizde belediyemiz katkılarıyla düzenlenecek Deve Güreşleri’ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. 
Turgutlu Belediyesi’nin katkılarıyla Deve Güreşleri yapılacak. Sinirli Mahallesi Deve Güreşi Alanı’nda düzenlenecek güreşler, 4 Şubat Pazar günü saat 09.00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi, geleneklerin ve ata sporların yaşatılması adına etkinlik ve organizasyonlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle kentte bu yıl 2’nci kez Deve Güreşleri yapılacak. Sinirli Mahallesinde gerçekleştirilecek Deve Güreşleri’nde şehir içi ve şehir dışından 100’den fazla pehlivan deve katılacak.

ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ YAPILACAK

Ücretsiz olacak deve güreşlerine katılmak isteyenler için ring seferleri düzenlenecek. 4 Şubat Pazar günü saat 09.00-11.00 saatleri arasında Orta Park Saat Kulesi önünden ücretsiz ring seferleri yapılacak.

BAŞKAN AKIN’DAN DAVET

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “ Deve güreşleri, Turgutlu’muzun ve bölgenin sevilen, rağbet görülen etkinliklerinden bir tanesi. Turgutlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği bu tarz etkinliklere katkı sunmaya önem veriyoruz. Pazar günü Sinirli Mahallemizde belediyemiz katkılarıyla düzenlenecek Deve Güreşleri’ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.