Turgutlu Kadın Voleybol Takımı’ndan 6 Transfer

SPOR 11.09.2023 - 13:28, Güncelleme: 11.09.2023 - 13:32
 

Turgutlu Kadın Voleybol Takımı’ndan 6 Transfer

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı TVF Kadınlar 2. Ligi öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Kadın Voleybol Takımında 6 oyuncu kendini Turgutlu Belediyesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon için genç yetenekleri kadrosuna dahil etmeye başladı.  6 OYUNCU İMZAYI ATTI Pasör pozisyonunda oynayan Tuğba Alpkan, Smaçör pozisyonlarında oynayan Kübra Yayar ile Eylül Ataman, Libero pozisyonlarında mücadele edecek olan Nida Yağmur Tezcan ile Rojin Yeşilkaya ve orta oyuncu olarak oynayan Ekinsu Eylül Aslan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımının yeni transferleri oldu. Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle 6 oyuncu, Kadınlar 2. Lig kadrosuna adını yazdırdığı sözleşmeyi imzaladı. “SPORDA ROL MODEL OLMAK İSTEDİK” Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak sporda rol model olmak istedik. Belediyespor’muzun çatısı altındaki branşların her birinden başarılı sonuçlar alıyoruz. Kadın Voleybol Takımımız da bu başarılı branşlarımızdan bir tanesi. Altı oyuncumuzla yeni sezon için imzayı attık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İnanıyorum ki Kadın Voleybol Takımımız ve teknik ekibimiz güzel ve keyifli bir sezon geçirecek. Tüm oyuncularımıza sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyorum. Hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı TVF Kadınlar 2. Ligi öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Kadın Voleybol Takımında 6 oyuncu kendini Turgutlu Belediyesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon için genç yetenekleri kadrosuna dahil etmeye başladı. 

6 OYUNCU İMZAYI ATTI

Pasör pozisyonunda oynayan Tuğba Alpkan, Smaçör pozisyonlarında oynayan Kübra Yayar ile Eylül Ataman, Libero pozisyonlarında mücadele edecek olan Nida Yağmur Tezcan ile Rojin Yeşilkaya ve orta oyuncu olarak oynayan Ekinsu Eylül Aslan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımının yeni transferleri oldu. Turgutlu Belediye spor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle 6 oyuncu, Kadınlar 2. Lig kadrosuna adını yazdırdığı sözleşmeyi imzaladı.

“SPORDA ROL MODEL OLMAK İSTEDİK”

Turgutlu Belediye spor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “ Turgutlu Belediyesi olarak sporda rol model olmak istedik. Belediyespor’muzun çatısı altındaki branşların her birinden başarılı sonuçlar alıyoruz. Kadın Voleybol Takımımız da bu başarılı branşlarımızdan bir tanesi. Altı oyuncumuzla yeni sezon için imzayı attık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İnanıyorum ki Kadın Voleybol Takımımız ve teknik ekibimiz güzel ve keyifli bir sezon geçirecek. Tüm oyuncularımıza sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyorum. Hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.