TURGUTLU'DA 19 MAYIS COŞKUSU TAVAN YAPACAK

KÜLTÜR SANAT 17.05.2024 - 11:51, Güncelleme: 17.05.2024 - 11:51
 

TURGUTLU'DA 19 MAYIS COŞKUSU TAVAN YAPACAK

Turgutlu Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü ile kutlayacak.
Düzenlediği organizasyonlarla Milli bayram coşkusunu tüm kentte yaşatan Turgutlu Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayacak. Kutlamalar kapsamında düzenlenecek olan Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü ile bayram coşkusu tüm kente yayılacak. 19 MAYIS’TA FENER ALAYI GERÇEKLEŞTİRİLECEK Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek olan Fener Alayı ve Gençlik yürüyüşü, 19 Mayıs Pazar günü saat 20:30’da Koza Parkı Kavşağından başlayacak. BAŞKAN AKIN’DAN DAVET Tüm Turgutlu halkını 19 Mayıs kutlamalarına davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlatmasının 105. yıl dönümünü hemşehrilerimizle birlikte meydanlarımızda kutlayacağız. 19 Mayıs Pazar günü Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşümüze tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü ile kutlayacak.

Düzenlediği organizasyonlarla Milli bayram coşkusunu tüm kentte yaşatan Turgutlu Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayacak. Kutlamalar kapsamında düzenlenecek olan Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü ile bayram coşkusu tüm kente yayılacak.

19 MAYIS’TA FENER ALAYI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek olan Fener Alayı ve Gençlik yürüyüşü, 19 Mayıs Pazar günü saat 20:30’da Koza Parkı Kavşağından başlayacak.

BAŞKAN AKIN’DAN DAVET

Tüm Turgutlu halkını 19 Mayıs kutlamalarına davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlatmasının 105. yıl dönümünü hemşehrilerimizle birlikte meydanlarımızda kutlayacağız. 19 Mayıs Pazar günü Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşümüze tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.