TURGUTLU’DA ÇOCUKLAR VE YETİŞKİNLER EĞLENCEYE DOYACAK

KÜLTÜR SANAT 02.02.2024 - 16:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 16:46
 

TURGUTLU’DA ÇOCUKLAR VE YETİŞKİNLER EĞLENCEYE DOYACAK

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde sahnelenecek tiyatro oyunlarıyla hafta sonunda hem çocuklar hem de yetişkinler tiyatroya doyacak. “Çiçek, Turunç, Şeker-Piknik Macerası” oyunu 3-4 Şubat tarihlerinde, ödüllü tiyatro oyunu “Film Anlatıcısı Kız” ise 4 Şubat Pazar günü izleyicisiyle buluşacak.
Turgutlu Belediyesi her yaştan tiyatro izleyicisini yeni oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Derneği iş birliğiyle çocuklara ve yetişkinlere yönelik iki ayrı oyun 3 ve 4 Şubat tarihlerinde Turgutlu’da perdelerini açacak. Tiyatrolara girişler ücretsiz olacak. ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ Tiyatro Focus tarafından hazırlanan ve Turgutlu Belediyesinin ev sahipliği yapacağı “Çiçek, Turunç, Şeker-Piknik Macerası” isimli oyunla çocuklar, yarıyıl tatilinin son günlerinde tiyatro keyfini doyasıya yaşayacak. Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda minik izleyicilerini misafir edecek “Çiçek, Turunç, Şeker-Piknik Macerası” oyunu; 3 Şubat Cumartesi günü 12.00 – 14.00 – 17.00 – 19.00 saatlerinde, 4 Şubat Pazar günü ise 12.00 – 14.00 ve 17.00 saatlerinde perdelerini açacak. ÖDÜLLÜ TİYATRO OYUNU TURGUTLU’DA XX. Direklerarası Anadolu Tiyatroları Seyirci Ödülleri Tek Kişilik Performans Ödüllü, Öykü Dağdeviren tarafından oyunlaştırılan ve oynanan “Film Anlatıcısı Kız” oyunu ise 4 Şubat Pazar günü saat 20.00’de Turgutlulu tiyatroseverlerle buluşacak. On üç yaş sınırı ve ücretsiz olacak oyun Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda sahnelenecek. “TİYATRO ETKİNLİKLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ” Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Hemşehrilerimiz tarafından oldukça ilgi gören tiyatro etkinliklerimize devam ediyoruz. Hazırladığımız programla hem çocuklarımız hem de büyükler hafta sonunu dolu dolu geçirecekler. Her zamanki gibi çok keyif alacağımız, çok beğeneceğimiz tiyatro oyunlarına tüm halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi  
Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde sahnelenecek tiyatro oyunlarıyla hafta sonunda hem çocuklar hem de yetişkinler tiyatroya doyacak. “Çiçek, Turunç, Şeker-Piknik Macerası” oyunu 3-4 Şubat tarihlerinde, ödüllü tiyatro oyunu “Film Anlatıcısı Kız” ise 4 Şubat Pazar günü izleyicisiyle buluşacak.

Turgutlu Belediyesi her yaştan tiyatro izleyicisini yeni oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Derneği iş birliğiyle çocuklara ve yetişkinlere yönelik iki ayrı oyun 3 ve 4 Şubat tarihlerinde Turgutlu’da perdelerini açacak. Tiyatrolara girişler ücretsiz olacak.

ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Tiyatro Focus tarafından hazırlanan ve Turgutlu Belediyesinin ev sahipliği yapacağı “Çiçek, Turunç, Şeker-Piknik Macerası” isimli oyunla çocuklar, yarıyıl tatilinin son günlerinde tiyatro keyfini doyasıya yaşayacak. Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda minik izleyicilerini misafir edecek “Çiçek, Turunç, Şeker-Piknik Macerası” oyunu; 3 Şubat Cumartesi günü 12.00 – 14.00 – 17.00 – 19.00 saatlerinde, 4 Şubat Pazar günü ise 12.00 – 14.00 ve 17.00 saatlerinde perdelerini açacak.

ÖDÜLLÜ TİYATRO OYUNU TURGUTLU’DA

XX. Direklerarası Anadolu Tiyatroları Seyirci Ödülleri Tek Kişilik Performans Ödüllü, Öykü Dağdeviren tarafından oyunlaştırılan ve oynanan “Film Anlatıcısı Kız” oyunu ise 4 Şubat Pazar günü saat 20.00’de Turgutlulu tiyatroseverlerle buluşacak. On üç yaş sınırı ve ücretsiz olacak oyun Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

TİYATRO ETKİNLİKLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Hemşehrilerimiz tarafından oldukça ilgi gören tiyatro etkinliklerimize devam ediyoruz. Hazırladığımız programla hem çocuklarımız hem de büyükler hafta sonunu dolu dolu geçirecekler. Her zamanki gibi çok keyif alacağımız, çok beğeneceğimiz tiyatro oyunlarına tüm halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.