TURGUTLU’DA TİYATRO GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ MEST ETTİ

KÜLTÜR SANAT 09.10.2023 - 12:00, Güncelleme: 09.10.2023 - 12:00
 

TURGUTLU’DA TİYATRO GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ MEST ETTİ

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM), sezonu “Yakından Kumanda 2” oyunu ile açtı. Oyun, salonu dolduran izleyicilerden tam not aldı.
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Yetişkin Tiyatro Ekibi “Yakından Kumanda 2” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu.  GÖSTERİ İZLEYİCİLERDEN BEĞENİ TOPLADI Geçtiğimiz sene ilk defa sahnelenen ve izleyicilerden tam not alan “Yakından Kumanda”nın devamı niteliğini taşıyan, oyun; salonu hıncahınç dolduran izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Gönül Özkaradayı’nın yazıp yönettiği tek perdelik komedi türündeki oyunda, televizyonda yayınlanan genel izleyici kitleli programlar mizahi bir değerlendirme ile farklı bir bakış açısıyla işlendi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen oyunun sonunda yazar ve yönetmen Gönül Özkaradayı’ya çiçek takdim etti. HONAZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJI Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Atatürk Kültür Merkezi Yetişkin Tiyatro Ekibimizin hazırladığı  ‘Yakından Kumanda 2’ oyunu sahnelendi. Oyuna yoğun ilgi gösteren tiyatroseverlerimize ve oyunun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM), sezonu “Yakından Kumanda 2” oyunu ile açtı. Oyun, salonu dolduran izleyicilerden tam not aldı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Yetişkin Tiyatro Ekibi “Yakından Kumanda 2” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. 

GÖSTERİ İZLEYİCİLERDEN BEĞENİ TOPLADI

Geçtiğimiz sene ilk defa sahnelenen ve izleyicilerden tam not alan “Yakından Kumanda”nın devamı niteliğini taşıyan, oyun; salonu hıncahınç dolduran izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Gönül Özkaradayı’nın yazıp yönettiği tek perdelik komedi türündeki oyunda, televizyonda yayınlanan genel izleyici kitleli programlar mizahi bir değerlendirme ile farklı bir bakış açısıyla işlendi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen oyunun sonunda yazar ve yönetmen Gönül Özkaradayı’ya çiçek takdim etti.

HONAZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Atatürk Kültür Merkezi Yetişkin Tiyatro Ekibimizin hazırladığı  ‘Yakından Kumanda 2’ oyunu sahnelendi. Oyuna yoğun ilgi gösteren tiyatroseverlerimize ve oyunun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.