TURGUTLU’DA YAZ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

MANİSA GÜNDEMİ 05.07.2023 - 11:53, Güncelleme: 05.07.2023 - 11:53
 

TURGUTLU’DA YAZ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları ve Kültür Kursları başladı. Yüzme, basketbol ve kız voleybol kurslarına kayıtlar devam ediyor. Toplam 443 kursiyerin eğitim gördüğü kültür kurslarına kayıtlar sona erdi. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’da kurslara ilginin yoğun olduğunu söyledi.
Yüzme, basketbol ve kız voleybol kurslarıyla çocuklar sportif becerilerini geliştirme imkanı bulacaklar. Ayrıca el sanatları, resim, müzik, drama kurslarıyla çocuklar ve gençler yaz dönemini donanımlı bir şekilde geçirebilecekler. YAZ DÖNEMİNİ DONANIMLI BİR ŞEKİLDE GEÇİREBİLECEKLER Çocukların ve gençlerin yaz tatillerini fiziksel, sosyal ve kültürel açıdan verimli bir şekilde geçirmeleri amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları ve Kültür Kursları başladı. Spor okulu kapsamında açılan yüzme, basketbol ve kız voleybol kurslarıyla çocuklar sportif becerilerini geliştirme imkanına sahip olurken kültür kursları bünyesinde açılan el sanatları, resim, müzik, drama kurslarıyla çocuklar gençler kültürel, sanatsal ve sosyal açıdan yaz dönemini donanımlı bir şekilde geçirebilme fırsatına sahip oluyorlar.  YÜZME, BASKETBOL VE KIZ VOLEYBOL KAYITLAR DEVAM EDİYOR Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve 3 Temmuz Pazartesi günü başlayan yüzme, basketbol ve kız voleybol kurslarına kayıtlar devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası zemin katında 08.30-12.30 – 13.30-17.00 saatleri arasında yapılan kayıtlar ve kurslar hakkında 0236 313 21 22 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.  KÜLTÜR KURSLARINA YOĞUN İLGİ Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) gerçekleştirilen el sanatları, resim, müzik ve drama branşından oluşan kültür kurslarına ise yoğun katılım yaşandı. Toplam 443 kursiyerin eğitim gördüğü kültür kurslarına kayıtlar sona erdi.  “EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREBİLECEKLER” Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Çocuklarımızın, gençlerimizin yaz tatilleri en iyi ve faydalı şekilde geçirmelerini sağlamak adına düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları ve Kültür Kursları başladı. Açmış olduğumuz kurslarla öğrenciler yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekler hem de pek çok açıdan kendilerini geliştirebilecekler. Yaz Spor Okullarımıza kayıtlar devam ederken kültür kurslarımızda kontenjanların tamamlanması dolayısıyla kayıtlar sona erdi. Kurslarımıza ilgi ve katılım gösteren kursiyerlerimize ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. BELGİN KOÇAK
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları ve Kültür Kursları başladı. Yüzme, basketbol ve kız voleybol kurslarına kayıtlar devam ediyor. Toplam 443 kursiyerin eğitim gördüğü kültür kurslarına kayıtlar sona erdi. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’da kurslara ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Yüzme, basketbol ve kız voleybol kurslarıyla çocuklar sportif becerilerini geliştirme imkanı bulacaklar. Ayrıca el sanatları, resim, müzik, drama kurslarıyla çocuklar ve gençler yaz dönemini donanımlı bir şekilde geçirebilecekler.

YAZ DÖNEMİNİ DONANIMLI BİR ŞEKİLDE GEÇİREBİLECEKLER

Çocukların ve gençlerin yaz tatillerini fiziksel, sosyal ve kültürel açıdan verimli bir şekilde geçirmeleri amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları ve Kültür Kursları başladı. Spor okulu kapsamında açılan yüzme, basketbol ve kız voleybol kurslarıyla çocuklar sportif becerilerini geliştirme imkanına sahip olurken kültür kursları bünyesinde açılan el sanatları, resim, müzik, drama kurslarıyla çocuklar gençler kültürel, sanatsal ve sosyal açıdan yaz dönemini donanımlı bir şekilde geçirebilme fırsatına sahip oluyorlar. 

YÜZME, BASKETBOL VE KIZ VOLEYBOL KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve 3 Temmuz Pazartesi günü başlayan yüzme, basketbol ve kız voleybol kurslarına kayıtlar devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası zemin katında 08.30-12.30 – 13.30-17.00 saatleri arasında yapılan kayıtlar ve kurslar hakkında 0236 313 21 22 numaralı telefondan detaylı b ilgi alınabilir. 

KÜLTÜR KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) gerçekleştirilen el sanatları, resim, müzik ve drama branşından oluşan kültür kurslarına ise yoğun katılım yaşandı. Toplam 443 kursiyerin eğitim gördüğü kültür kurslarına kayıtlar sona erdi. 

“EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREBİLECEKLER”

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Çocuklarımızın, gençlerimizin yaz tatilleri en iyi ve faydalı şekilde geçirmelerini sağlamak adına düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları ve Kültür Kursları başladı. Açmış olduğumuz kurslarla öğrenciler yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekler hem de pek çok açıdan kendilerini geliştirebilecekler. Yaz Spor Okullarımıza kayıtlar devam ederken kültür kurslarımızda kontenjanların tamamlanması dolayısıyla kayıtlar sona erdi. Kurslarımıza ilgi ve katılım gösteren kursiyerlerimize ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. BELGİN KOÇAK

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.