TURGUTLU’DAKİ DAMA ŞÖLENİ SONA ERDİ

MANİSA GÜNDEMİ 25.09.2023 - 14:44, Güncelleme: 25.09.2023 - 14:53
 

TURGUTLU’DAKİ DAMA ŞÖLENİ SONA ERDİ

Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde Ege Damacılar Derneği iş birliğiyle düzenlenen ‘Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası’, final karşılaşmaları sonucu gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi. 3 gün boyunca nefes kesen mücadelelerin yaşandığı şampiyonada birinci 15.000 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü ise 7.500 TL’lik ödülün sahibi oldu.
120 damacının katıldığı  ‘Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası’ sona erdi. 120 DAMACI BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞTI Turgutlu Belediyesinin dama sporunu tanıtmak ve aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında yaşayan dama oyuncularını bir araya getirmek için Ege Damacılar Derneği iş birliğiyle düzenlediği ‘Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası’, final müsabakaları ve ödül töreni ile son buldu. Orta Park Saat Kulesi’nde 22-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada 120 damacı birincilik için heyecan dolu karşılaşmalara imza attı. DERECEYE GİREN DAMACILAR ÖDÜLLERİNİ ALDI Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde 3 gün boyunca nefes kesen mücadelelerin yaşandığı şampiyonada final karşılaşmalarıyla birlikte dereceye giren damacılar belli oldu. Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası’nda birinci 15.000 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü ise 7.500 TL’lik ödülün sahibi oldu. Dereceye giren damacılar kupa ve para ödüllerini Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Erden, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül ve Ege Damacılar Derneği Yöneticilerinin elinden aldı. “DAMACILARI AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYDUK” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ege Damacılar Derneğinin katkılarıyla düzenlediğimiz Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası birbirinden heyecanlı final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Vatandaşlarımızın büyük ilgisiyle 3 gün boyunca devam eden şampiyonamızda ülkemizden ve yurt dışından katılan Damacıları ağırlamaktan gurur duyduk. Birlik, beraberlik ve centilmenlik duyguları içerisinde tamamlanan şampiyonamızda mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik eder, bu güzel organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde Ege Damacılar Derneği iş birliğiyle düzenlenen ‘Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası’, final karşılaşmaları sonucu gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi. 3 gün boyunca nefes kesen mücadelelerin yaşandığı şampiyonada birinci 15.000 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü ise 7.500 TL’lik ödülün sahibi oldu.

120 damacının katıldığı  ‘ Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası’ sona erdi.

120 DAMACI BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞTI

Turgutlu Belediyesinin dama sporunu tanıtmak ve aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında yaşayan dama oyuncularını bir araya getirmek için Ege Damacılar Derneği iş birliğiyle düzenlediği ‘ Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası’, final müsabakaları ve ödül töreni ile son buldu. Orta Park Saat Kulesi’nde 22-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada 120 damacı birincilik için heyecan dolu karşılaşmalara imza attı.

DERECEYE GİREN DAMACILAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde 3 gün boyunca nefes kesen mücadelelerin yaşandığı şampiyonada final karşılaşmalarıyla birlikte dereceye giren damacılar belli oldu. Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası’nda birinci 15.000 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü ise 7.500 TL’lik ödülün sahibi oldu. Dereceye giren damacılar kupa ve para ödüllerini Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Erden, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül ve Ege Damacılar Derneği Yöneticilerinin elinden aldı.

“DAMACILARI AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYDUK”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ege Damacılar Derneğinin katkılarıyla düzenlediğimiz Turgutlu 4. Uluslararası Dama Şampiyonası birbirinden heyecanlı final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Vatandaşlarımızın büyük ilgisiyle 3 gün boyunca devam eden şampiyonamızda ülkemizden ve yurt dışından katılan Damacıları ağırlamaktan gurur duyduk. Birlik, beraberlik ve centilmenlik duyguları içerisinde tamamlanan şampiyonamızda mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik eder, bu güzel organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.