TURGUTLU'NUN OSMANCIK MAHALLESİ'NDEN AÇILAN PENCERE

ÖZEL HABER 13.07.2023 - 14:36, Güncelleme: 13.07.2023 - 14:36
 

TURGUTLU'NUN OSMANCIK MAHALLESİ'NDEN AÇILAN PENCERE

Bu hafta "Hadi Gezelim" programı ile Turgutlu ilçemize bağlı olan Osmancık Mahallesi'nde idik. Osmancık Mahallesi'nin kültürel özelliklerini ve bilinmeyen en güzel yönlerini ekranlara taşıdık.
BAŞKAN AKIN DA EŞLİK ETTİ Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın da eşlik ettiği bu programda, armut ağaçlarının altında, bağlama üstadı İbrahim Acet bizlere hem saz çaldı hem de Turgutlu'ya ait "Armut Ağacı" türküsünü söyledi.  HEM İŞ YAPTIK HEM EĞLENDİK Ayrıca çiftçilerimizin istek ve taleplerini dile getirdik. Osmancık Mahalle Muhtarı, Eski Ziraat Odası Başkanı Salim Çetin'den tarıma dair bilgiler aldık. Tabii yine Osmancık'ta üreten emekçi kadınlarımızla birlikte hem iş yaptık, hem de söyleştik... HADİ GEZELİM SAAT 20:00’DE ETV EKRANLARINDA Meyvecilik diyarı Turgutlu ilçemizin tüm güzelliklerini merak ediyorsanız, bu akşam saat 20:00'de, ETV ekranlarında buluşalım. HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLÜ
Bu hafta "Hadi Gezelim" programı ile Turgutlu ilçemize bağlı olan Osmancık Mahallesi'nde idik. Osmancık Mahallesi'nin kültürel özelliklerini ve bilinmeyen en güzel yönlerini ekranlara taşıdık.

BAŞKAN AKIN DA EŞLİK ETTİ

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın da eşlik ettiği bu programda, armut ağaçlarının altında, bağlama üstadı İbrahim Acet bizlere hem saz çaldı hem de Turgutlu'ya ait "Armut Ağacı" türküsünü söyledi. 

HEM İŞ YAPTIK HEM EĞLENDİK

Ayrıca çiftçilerimizin istek ve taleplerini dile getirdik. Osmancık Mahalle Muhtarı, Eski Ziraat Odası Başkanı Salim Çetin'den tarıma dair bilgiler aldık. Tabii yine Osmancık'ta üreten emekçi kadınlarımızla birlikte hem iş yaptık, hem de söyleştik...

HADİ GEZELİM SAAT 20:00’DE ETV EKRANLARINDA

Meyvecilik diyarı Turgutlu ilçemizin tüm güzelliklerini merak ediyorsanız, bu akşam saat 20:00'de, ETV ekranlarında buluşalım. HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLÜ

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.