TURGUTLU’NUN VİZYON PROJESİNDE 108 MİLYON TL KAR ELDE EDİLDİ

MANİSA GÜNDEMİ 20.12.2023 - 09:50, Güncelleme: 20.12.2023 - 10:01
 

TURGUTLU’NUN VİZYON PROJESİNDE 108 MİLYON TL KAR ELDE EDİLDİ

‘Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı’nda son iş yerinin satışı yapıldı. Toplam 20 adet iş yerinin satışından 222 milyon TL’yi aşkın gelir elde edilirken diğer projeler için 108 milyon TL kaynak yaratılmış olundu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Önümüzdeki dönem de hem yapımına başladığımız hem de yeni projelerimizle halkımızın huzurunda olmaya devam edeceğiz." dedi.
Turgutlu Belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olarak kente kazandırılan ‘Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı’nda ihaleye çıkan son iş yerinin de satışı yapıldı. Turgutlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen satış ihalesinde, Begüm Sokak cepheli 13 no.lu bağımsız bölümün 16 milyon 545 bin TL’ye satışı gerçekleşti. Yapılan bu ihaleyle toplam 22 adet iş yerinden oluşan ‘Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı’nda 20’nci iş yeri satılmış oldu. Kalan 2 iş yeri ise Turgutlu Belediyesinin mülkiyetinde olacak. PROJELERE 108 MİLYON TL KAYNAK YARATILDI Satışı yapılan 20 iş yerinden toplam 222 milyon 255 bin TL gelir elde edildi. Böylece 114 milyon TL maliyetle hayata geçirilen ‘Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı’ projesinde; Cuma Pazarı, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon, Ekrem Gürel Kültür Merkezi ile Selvilitepe Spor Salonu başta olmak üzere pek çok çalışma ve proje için 108 milyon TL kaynak yaratılmış olundu. “PROJEMİZ TURGUTLU’MUZA HAYIRLISI OLSUN” İhale sonunda açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Belediyemizin kendi imkanlarıyla bugüne kadar yapmış olduğu en büyük yatırımı ve en yüksek maliyetli ‘Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı’ projemizde son iş yerimizi de satmış bulunmaktayız. Toplam 22 adet iş yerimizin 2 tanesini belediyemize ayırmıştık. Bugüne kadar iş yerlerimize yatırım yapan yatırımcılarımızın tümünün kazandığına inanıyoruz. Çok güzel bir proje oldu. Geçtiğimiz aylarda da sahiplerine anahtarları teslim etmiştik. Tüm iş yerlerini de açık bir şekilde herkesin huzurunda canlı yayında sattık. Projemiz Turgutlu’muza hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı. “VADETTİĞİMİZ PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞTİK” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, “2019 yılında ilk aday olduğumuzda ve projelerimizi açıkladığımızda karşımızdaki birçok insan vadettiğimiz projelere nasıl kaynak yaratacağımızı soruyordu. Biz de o dönem ‘belediyenin içinden geldiğimizi, Turgutlu Belediyesinin kaynaklarını doğru kullanarak vadettiğimiz projeleri gerçekleştireceğimizi’ söylemiştik. Bugün, son iş yerini sattığımız ve vizyon projemiz olan Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı sayesinde kar ettiğimiz 108 milyon TL ile; Cuma Pazarı alanının kamulaştırılması ve projesi, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon, Ekrem Gürel Kültür Merkezi ile Selvilitepe Spor Salonu ve birçok projemize kaynak yaratmış olduk. Önümüzdeki dönem de hem yapımına başladığımız hem de yeni projelerimizle halkımızın huzurunda olmaya devam edeceğiz” dedi. Belgin Koçak
‘Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı’nda son iş yerinin satışı yapıldı. Toplam 20 adet iş yerinin satışından 222 milyon TL’yi aşkın gelir elde edilirken diğer projeler için 108 milyon TL kaynak yaratılmış olundu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Önümüzdeki dönem de hem yapımına başladığımız hem de yeni projelerimizle halkımızın huzurunda olmaya devam edeceğiz." dedi.

Turgutlu Belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olarak kente kazandırılan ‘ Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı’nda ihaleye çıkan son iş yerinin de satışı yapıldı. Turgutlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen satış ihalesinde, Begüm Sokak cepheli 13 no.lu bağımsız bölümün 16 milyon 545 bin TL’ye satışı gerçekleşti. Yapılan bu ihaleyle toplam 22 adet iş yerinden oluşan ‘ Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı’nda 20’nci iş yeri satılmış oldu. Kalan 2 iş yeri ise Turgutlu Belediyesinin mülkiyetinde olacak.

PROJELERE 108 MİLYON TL KAYNAK YARATILDI

Satışı yapılan 20 iş yerinden toplam 222 milyon 255 bin TL gelir elde edildi. Böylece 114 milyon TL maliyetle hayata geçirilen ‘ Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı’ projesinde; Cuma Pazarı, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon, Ekrem Gürel Kültür Merkezi ile Selvilitepe Spor Salonu başta olmak üzere pek çok çalışma ve proje için 108 milyon TL kaynak yaratılmış olundu.

“PROJEMİZ TURGUTLU’MUZA HAYIRLISI OLSUN”

İhale sonunda açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Belediyemizin kendi imkanlarıyla bugüne kadar yapmış olduğu en büyük yatırımı ve en yüksek maliyetli ‘ Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı’ projemizde son iş yerimizi de satmış bulunmaktayız. Toplam 22 adet iş yerimizin 2 tanesini belediyemize ayırmıştık. Bugüne kadar iş yerlerimize yatırım yapan yatırımcılarımızın tümünün kazandığına inanıyoruz. Çok güzel bir proje oldu. Geçtiğimiz aylarda da sahiplerine anahtarları teslim etmiştik. Tüm iş yerlerini de açık bir şekilde herkesin huzurunda canlı yayında sattık. Projemiz Turgutlu’muza hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

“VADETTİĞİMİZ PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞTİK”

Çetin Akın " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, “2019 yılında ilk aday olduğumuzda ve projelerimizi açıkladığımızda karşımızdaki birçok insan vadettiğimiz projelere nasıl kaynak yaratacağımızı soruyordu. Biz de o dönem ‘belediyenin içinden geldiğimizi, Turgutlu Belediyesinin kaynaklarını doğru kullanarak vadettiğimiz projeleri gerçekleştireceğimizi’ söylemiştik. Bugün, son iş yerini sattığımız ve vizyon projemiz olan Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı sayesinde kar ettiğimiz 108 milyon TL ile; Cuma Pazarı alanının kamulaştırılması ve projesi, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon, Ekrem Gürel Kültür Merkezi ile Selvilitepe Spor Salonu ve birçok projemize kaynak yaratmış olduk. Önümüzdeki dönem de hem yapımına başladığımız hem de yeni projelerimizle halkımızın huzurunda olmaya devam edeceğiz” dedi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.