Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2023 - 17:02, Güncelleme: 15.12.2023 - 16:17
 

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı
Isparta’da jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar sonucu, Mersin’den Isparta’ya 1 şahsın uyuşturucu madde getireceği bilgisi alındı.14 Aralık tarihinde Isparta merkezde 1 şüpheli şahsın bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde, 105 gram metamfetamin ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheli şahıs uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı
Isparta’da jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar sonucu, Mersin’den Isparta’ya 1 şahsın uyuşturucu madde getireceği bilgisi alındı.14 Aralık tarihinde Isparta merkezde 1 şüpheli şahsın bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde, 105 gram metamfetamin ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli şahıs uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.