Vali Musa Işın, basın mensuplarıyla bir araya geldi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2023 - 18:40, Güncelleme: 30.09.2023 - 18:30
 

Vali Musa Işın, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Vali Musa Işın, basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kütahya Valisi Musa Işın, il merkezi ve ilçelerde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, bilgi alış verişindi bulundu. Medyanın Kütahya’nın tanıtımı ve kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından önemli bir vazifeyi ifa ettiğini dile getirdi. Vali Işın, Sevgi Yolu’nun araç trafiğine açılıp açılmayacağı konusundaki soruya, "Açılmasından yana değilim" dedi.Işın, Zafer Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) tüm yatırımların tamamlamasıyla yaklaşık 20 bin kişinin istihdam edileceğini kaydetti. Vali Işın, Kütahya Şehir Hastanenin yakın tarihte açılacağını ifade etti.
Vali Musa Işın, basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kütahya Valisi Musa Işın, il merkezi ve ilçelerde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, bilgi alış verişindi bulundu. Medyanın Kütahya’nın tanıtımı ve kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından önemli bir vazifeyi ifa ettiğini dile getirdi. Vali Işın, Sevgi Yolu’nun araç trafiğine açılıp açılmayacağı konusundaki soruya, "Açılmasından yana değilim" dedi.
Işın, Zafer Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) tüm yatırımların tamamlamasıyla yaklaşık 20 bin kişinin istihdam edileceğini kaydetti. Vali Işın, Kütahya Şehir Hastanenin yakın tarihte açılacağını ifade etti.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.