VALİ ÜNLÜ, ATATÜRK'ÜN MANİSA'YA GELİŞİNİN 98. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

KÜLTÜR SANAT 09.10.2023 - 14:51, Güncelleme: 09.10.2023 - 14:51
 

VALİ ÜNLÜ, ATATÜRK'ÜN MANİSA'YA GELİŞİNİN 98. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Manisa Valisi Enver Ünlü, Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 98. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Mesajında “İlk günkü gibi büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.” diyen Vali Ünlü, Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizi ve Manisa’yı daha ileriye taşımak için canla başla çalıştıklarını söyledi.
Manisa Valisi Enver Ünlü, 10 Ekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 98. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı paylaştı.  “COŞKU VE GURURLA KUTLUYORUZ”  Vali Ünlü, “Aziz Milletimize millî ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Manisa’yı teşriflerinin 98. yıl dönümünü ilk günkü gibi büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.” diye konuştu.  “CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”  Vali Ünlü, “Kurtuluş Savaşı sonrasında Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte vatan topraklarını karış karış gezen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Ekim günü Manisa’ya gelmiş; binlerce Manisalı tarafından coşku ve heyecanla Manisa Garı’nda karşılanmıştır. Manisa’da konaklayarak kent insanıyla kucaklaşan Ulu Önder, coşkulu kalabalığa hitap ederek moral vermiş, işgalci güçler tarafından yakılıp yıkılan şehrin imarı ve inşasında engin dehasıyla Manisa halkına destek olmuştur. Bizler de ayrı bir gurur ve kıvanç vesilesi olarak gördüğümüz Atatürk’ün ilimizi teşrifinin yıldönümünü büyük bir heyecanla kutluyor; göstermiş olduğu yolda emin adımlarla yürürken, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılında ilimizi ve ülkemizi daha ileriye taşımak için canla başla çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Manisa’yı teşriflerinin 98. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi 
Manisa Valisi Enver Ünlü, Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 98. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Mesajında “İlk günkü gibi büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.” diyen Vali Ünlü, Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizi ve Manisa’yı daha ileriye taşımak için canla başla çalıştıklarını söyledi.

Manisa Valisi Enver Ünlü, 10 Ekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 98. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı paylaştı. 

“COŞKU VE GURURLA KUTLUYORUZ” 

Vali Ünlü, “Aziz Milletimize millî ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Manisa’yı teşriflerinin 98. yıl dönümünü ilk günkü gibi büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.” diye konuştu. 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ” 

Vali Ünlü, “Kurtuluş Savaşı sonrasında Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte vatan topraklarını karış karış gezen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Ekim günü Manisa’ya gelmiş; binlerce Manisalı tarafından coşku ve heyecanla Manisa Garı’nda karşılanmıştır. Manisa’da konaklayarak kent insanıyla kucaklaşan Ulu Önder, coşkulu kalabalığa hitap ederek moral vermiş, işgalci güçler tarafından yakılıp yıkılan şehrin imarı ve inşasında engin dehasıyla Manisa halkına destek olmuştur. Bizler de ayrı bir gurur ve kıvanç vesilesi olarak gördüğümüz Atatürk’ün ilimizi teşrifinin yıldönümünü büyük bir heyecanla kutluyor; göstermiş olduğu yolda emin adımlarla yürürken, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılında ilimizi ve ülkemizi daha ileriye taşımak için canla başla çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Manisa’yı teşriflerinin 98. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.