VALİ ÜNLÜ TURGUTLU'DA İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU

MANİSA GÜNDEMİ 08.06.2024 - 10:57, Güncelleme: 08.06.2024 - 10:57
 

VALİ ÜNLÜ TURGUTLU'DA İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU

MANİSA Valisi Enver Ünlü, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Turgutlu İlçesini ziyaret etti.
İlk olarak Turgutlu Kaymakamlığını ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü’yü, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Osman Gençoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, İlçe Jandarma Komutanı Üst. Sercan Karaçalı, İlçe Nüfus Müdürü Aydan Tüfenkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez karşıladı. Ünlü, Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Çetin Akın’dan ilçenin genel durumu, devam eden çalışma ve projelere ilişkin bilgi aldı. EL EMEĞİ ESERLERİ İNCELEDİ Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün yıl sonu sergisini ziyaret eden Ünlü, sergilenen el emeği eserleri inceledi. Eğitmenler ve öğrencilerle sohbet eden Vali Ünlü, sanatın ve el emeğinin önemine vurgu yaparak, bu tür faaliyetlerin artırılması gerektiğini söyledi. ŞEHİT ALİ KARAKUZU’NUN AİLESİNE ZİYARET Cuma namazını Derbent Mahallesi’nde kılan Ünlü, Şehit Ali Karakuzu’nun Derbent’te yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehit ailesine Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim eden Vali Ünlü, şehit ailelerinin bu milletin emaneti olduğunu ve devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirtti. Vali Ünlü, Derbent Mahallesi’nde esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Vali Ünlü, mahalledeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz’ü makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ünlü, son olarak Turgutlu’da yapımı seneler bulan ve bir türlü kullanıma açılmayan yeni statta incelemelerde bulundu. Serdar Fazlı Atalanlılar  
MANİSA Valisi Enver Ünlü, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Turgutlu İlçesini ziyaret etti.

İlk olarak Turgutlu Kaymakamlığını ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü’yü, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Osman Gençoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, İlçe Jandarma Komutanı Üst. Sercan Karaçalı, İlçe Nüfus Müdürü Aydan Tüfenkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez karşıladı. Ünlü, Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Çetin Akın’dan ilçenin genel durumu, devam eden çalışma ve projelere ilişkin bilgi aldı.

EL EMEĞİ ESERLERİ İNCELEDİ

Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün yıl sonu sergisini ziyaret eden Ünlü, sergilenen el emeği eserleri inceledi. Eğitmenler ve öğrencilerle sohbet eden Vali Ünlü, sanatın ve el emeğinin önemine vurgu yaparak, bu tür faaliyetlerin artırılması gerektiğini söyledi.

ŞEHİT ALİ KARAKUZU’NUN AİLESİNE ZİYARET

Cuma namazını Derbent Mahallesi’nde kılan Ünlü, Şehit Ali Karakuzu’nun Derbent’te yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehit ailesine Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim eden Vali Ünlü, şehit ailelerinin bu milletin emaneti olduğunu ve devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirtti.

Vali Ünlü, Derbent Mahallesi’nde esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Vali Ünlü, mahalledeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz’ü makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ünlü, son olarak Turgutlu’da yapımı seneler bulan ve bir türlü kullanıma açılmayan yeni statta incelemelerde bulundu.

Serdar Fazlı Atalanlılar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.