VALİ ÜNLÜ’DEN BAŞKAN BALABAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MANİSA GÜNDEMİ 24.05.2024 - 15:28, Güncelleme: 24.05.2024 - 15:28
 

VALİ ÜNLÜ’DEN BAŞKAN BALABAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Manisa Valisi Enver Ünlü, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban makamında Manisa Valisi Enver Ünlü’yü konuk etti. KAYMAKAM KANTAY’DA ZİYARETE KATILDI Ziyarette Vali Ünlü’ye Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay eşlik etti. Görüşme sırasında, Vali Ünlü ve Başkan Balaban, ilçenin gelişimi ve kalkınması adına yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. BAŞKAN BALABAN’DAN İŞBİRLİĞİ VURGUSU Başkan Balaban, Vali Ünlü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, işbirliği içinde çalışarak ilçeyi daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Haber Merkezi
Manisa Valisi Enver Ünlü, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban makamında Manisa Valisi Enver Ünlü’yü konuk etti.

KAYMAKAM KANTAY’DA ZİYARETE KATILDI

Ziyarette Vali Ünlü’ye Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay eşlik etti. Görüşme sırasında, Vali Ünlü ve Başkan Balaban, ilçenin gelişimi ve kalkınması adına yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

BAŞKAN BALABAN’DAN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Başkan Balaban, Vali Ünlü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, işbirliği içinde çalışarak ilçeyi daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.