Van’da izinsiz gösteriler devam ediyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2024 - 17:37, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:12
 

Van’da izinsiz gösteriler devam ediyor

Van’da izinsiz gösteriler devam ediyor
Van’da dün başlayan izinsiz gösteriler bugün de devam ediyor.DEM Parti öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Fekiye Teyran Parkı’nda yapılan, CHP ve TİP ile bazı STK temsilcilerinin destek verdiği açıklamanın ardından yine olaylar çıktı. Polis ekiplerinin tazyikli su ve biber gazlı müdahalesi kentin değişik noktalarında devam ediyor.
Van’da izinsiz gösteriler devam ediyor
Van’da dün başlayan izinsiz gösteriler bugün de devam ediyor.
DEM Parti öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Fekiye Teyran Parkı’nda yapılan, CHP ve TİP ile bazı STK temsilcilerinin destek verdiği açıklamanın ardından yine olaylar çıktı. Polis ekiplerinin tazyikli su ve biber gazlı müdahalesi kentin değişik noktalarında devam ediyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.