YAZ-KIŞ EN KEYİFLİ MEKAN; CAFE 236 LOUNGE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2022 - 19:13, Güncelleme: 19.12.2022 - 19:13
 

YAZ-KIŞ EN KEYİFLİ MEKAN; CAFE 236 LOUNGE

Manisa’nın en büyük kapalı oyun parkına sahip olan Cafe 236 Lounge, lezzetli menüsü ve sıcak ortamı ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Hijyen kuralları bakımından annelerin güvenini kazanan kapalı oyun alanında çocuklar sınırsız eğlencenin tadını çıkardılar. Okulların düzenledikleri organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden işletme sorumlusu Songül Aşıcılar; “Okullarımızı ve ailelerimizi memnun görmek bizim tek amacımız. Geçtiğimiz hafta sonu da çok güzel bir hava vardı ve biz yine cıvıl cıvıldık. Havalar soğuyor ama kapalı oyun alanımız gayet konforlu bir şekilde misafirlerini bekliyor. Oyun parkımız hakkında bilgi almak için ailelerimiz 0236 233 11 00’ı arayabilir ya da @cafe236lounge sosyal medya hesaplarımıza yazabilirler.” dedi. Doğum günü konseptlerimiz çok beğeniliyor. Güneş ve Elif Su’ya yeni yaşlarında mutluluklar diliyoruz. Doruk Koleji Hedef Koleji My Kolej Organize Sanayi İlköğretim Okulu

Manisa’nın en büyük kapalı oyun parkına sahip olan Cafe 236 Lounge, lezzetli menüsü ve sıcak ortamı ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Hijyen kuralları bakımından annelerin güvenini kazanan kapalı oyun alanında çocuklar sınırsız eğlencenin tadını çıkardılar. Okulların düzenledikleri organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden işletme sorumlusu Songül Aşıcılar; “Okullarımızı ve ailelerimizi memnun görmek bizim tek amacımız. Geçtiğimiz hafta sonu da çok güzel bir hava vardı ve biz yine cıvıl cıvıldık. Havalar soğuyor ama kapalı oyun alanımız gayet konforlu bir şekilde misafirlerini bekliyor. Oyun parkımız hakkında bilgi almak için ailelerimiz 0236 233 11 00’ı arayabilir ya da @cafe236lounge sosyal medya hesaplarımıza yazabilirler.” dedi.

Doğum günü konseptlerimiz çok beğeniliyor. Güneş ve Elif Su’ya yeni yaşlarında mutluluklar diliyoruz.

Doruk Koleji

Hedef Koleji

My Kolej

Organize Sanayi İlköğretim Okulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Maximus
(20.12.2022 12:06 - #4193)
kahvltı ve cocuklara gerşreln kuru ekmek çok kötü.kullanılan tüm malzemeler üçüncü sınıf.oyın alanının ücreti çok pahalı.kahvaltıya geldik ve oyun alanında zıpzıplar için bir sürü para ödedik.hiç tavsiye etmiyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.