YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN NETANYAHU’NUN 'HİTLER' ELEŞTİRİSİNE SERT CEVAP!

SİYASET 29.12.2023 - 11:57, Güncelleme: 29.12.2023 - 11:57
 

YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN NETANYAHU’NUN 'HİTLER' ELEŞTİRİSİNE SERT CEVAP!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği 'Hitler' eleştirisine yanıt vermişti. Netanyahu'nun açıklamalarına ateş püsküren AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "Emperyalizmin kumandasındaki zalimlik orduları kumandanı, soykırım faili Netanyahu köşeye sıkışmış ve çareyi Türkiye’ye parmak sallamakta bulmuştur." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de düzenlenen bir törende İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu sert sözlerle hedef almıştı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt vermişti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Netanyahu’ya adeta ateş püskürdü. “NETANYAHU SOYKIRIMDAN BAHSEDECEK SON KİŞİDİR” AK Partili Yenişehirlioğlu, "İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik iftiralarını kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz. Netanyahu soykırımdan bahsedecek, ahlâktan dem vuracak ve insan haklarını savunacak son kişidir. Emperyalizmin kumandasındaki zalimlik orduları kumandanı, soykırım faili Netanyahu köşeye sıkışmış ve çareyi Türkiye’ye parmak sallamakta bulmuştur. Ancak şunu ifade etmek gerekir ki; Türkiye ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gazze Kasabı Netanyahu’nun her alan ve anlamda fersah fersah üzerinde konumlanmıştır." dedi. “VURDUKÇA MAĞLUP OLACAKLAR” AK Partili Yenişehirlioğlu, "İnsanlık merhamet diye feryat ederken Netanyahu gaflet içindedir, vicdanlar kanarken katiller dalalete payanda olmuş vaziyettedir, masumlar ölürken failleri felaket atlarına binip kaos ovasında koşturmaktadır. Sahtekârlığı vicdansızlıkla, izansızlığı hayasızlıkla harmanlayarak ortaya bir ateş çemberi çıkartan ve bu cenderede ısınmayı hayal ederek ellerini ovuşturanların mumlarındaki ip tükenme noktasına gelmiştir. Yatsıyı bulmayacak hayallerin, yarına çıkmayacak heveslerin peşinde koşanların belli ki güneşin balçıkla sıvanmayacağından haberleri yoktur. Türkiye’nin insanlık adına verdiği mücadelenin her safhası vicdan ve merhametle örülmüş sarsılmaz bir duvarla korunmaktadır. Ancak yel kayadan toz alır; çırpındıkça batacaklar, sakladıkça ifşa olacaklar, konuştukça pusacaklar, vurdukça mağlup olacaklar." ifadesinde bulundu. “BEKLİYORUZ; FİLİSTİN’İN ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİNİN ZAFERE ULAŞACAĞI GÜNÜ!” AK Partili Yenişehirlioğlu, "Bekliyoruz; Gazze’nin küllerinden yapılacak cesaret hisarının fethedilmez bir kale olarak abideleşeceği günü… Mazlumun zalimden hesap soracağı günü… Dağların taşların, denizlerin ve pınarların, dahası katillerin kendi ağızlarının zulme şahitlik edeceği günü… Filistin’in özgürlük mücadelesinin zafere ulaşacağı günü!" diyerek sözlerine son verdi. Hüseyin Güntaç Fömlü
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği 'Hitler' eleştirisine yanıt vermişti. Netanyahu'nun açıklamalarına ateş püsküren AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "Emperyalizmin kumandasındaki zalimlik orduları kumandanı, soykırım faili Netanyahu köşeye sıkışmış ve çareyi Türkiye’ye parmak sallamakta bulmuştur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de düzenlenen bir törende İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu sert sözlerle hedef almıştı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt vermişti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Netanyahu’ya adeta ateş püskürdü.

“NETANYAHU SOYKIRIMDAN BAHSEDECEK SON KİŞİDİR”

AK Partili Yenişehirlioğlu, "İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik iftiralarını kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz. Netanyahu soykırımdan bahsedecek, ahlâktan dem vuracak ve insan haklarını savunacak son kişidir. Emperyalizmin kumandasındaki zalimlik orduları kumandanı, soykırım faili Netanyahu köşeye sıkışmış ve çareyi Türkiye’ye parmak sallamakta bulmuştur. Ancak şunu ifade etmek gerekir ki; Türkiye ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gazze Kasabı Netanyahu’nun her alan ve anlamda fersah fersah üzerinde konumlanmıştır." dedi.

“VURDUKÇA MAĞLUP OLACAKLAR”

AK Partili Yenişehirlioğlu, "İnsanlık merhamet diye feryat ederken Netanyahu gaflet içindedir, vicdanlar kanarken katiller dalalete payanda olmuş vaziyettedir, masumlar ölürken failleri felaket atlarına binip kaos ovasında koşturmaktadır. Sahtekârlığı vicdansızlıkla, izansızlığı hayasızlıkla harmanlayarak ortaya bir ateş çemberi çıkartan ve bu cenderede ısınmayı hayal ederek ellerini ovuşturanların mumlarındaki ip tükenme noktasına gelmiştir. Yatsıyı bulmayacak hayallerin, yarına çıkmayacak heveslerin peşinde koşanların belli ki güneşin balçıkla sıvanmayacağından haberleri yoktur. Türkiye’nin insanlık adına verdiği mücadelenin her safhası vicdan ve merhametle örülmüş sarsılmaz bir duvarla korunmaktadır. Ancak yel kayadan toz alır; çırpındıkça batacaklar, sakladıkça ifşa olacaklar, konuştukça pusacaklar, vurdukça mağlup olacaklar." ifadesinde bulundu.

“BEKLİYORUZ; FİLİSTİN’İN ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİNİN ZAFERE ULAŞACAĞI GÜNÜ!”

AK Partili Yenişehirlioğlu, "Bekliyoruz; Gazze’nin küllerinden yapılacak cesaret hisarının fethedilmez bir kale olarak abideleşeceği günü… Mazlumun zalimden hesap soracağı günü… Dağların taşların, denizlerin ve pınarların, dahası katillerin kendi ağızlarının zulme şahitlik edeceği günü… Filistin’in özgürlük mücadelesinin zafere ulaşacağı günü!" diyerek sözlerine son verdi. Hüseyin Güntaç Fömlü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.