Yozgat’ta 61 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2024 - 18:03, Güncelleme: 10.01.2024 - 16:46
 

Yozgat’ta 61 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Yozgat’ta 61 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir araçta 61 adet sentetik hap ele geçirildi.Yozgat’ta uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon çerçevesinde çalışma düzenledi. Yozgat-Ankara karayolu üzerinde seyir halindeki şüpheli bir aracı durduran jandarma ekipleri, sürücü C.B.’nin üzerinde ve araçta arama yaptı.Yapılan aramada 61 adet sentetik hap ele geçirilirken sürücü gözaltına alındı.
Yozgat’ta 61 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir araçta 61 adet sentetik hap ele geçirildi.
Yozgat’ta uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon çerçevesinde çalışma düzenledi. Yozgat-Ankara karayolu üzerinde seyir halindeki şüpheli bir aracı durduran jandarma ekipleri, sürücü C.B.’nin üzerinde ve araçta arama yaptı.
Yapılan aramada 61 adet sentetik hap ele geçirilirken sürücü gözaltına alındı.

Yozgat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.