Yozgat’ta çatıdan kopan parçalar bir kişinin yaralanmasına neden oldu

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2023 - 16:40, Güncelleme: 26.11.2023 - 16:07
 

Yozgat’ta çatıdan kopan parçalar bir kişinin yaralanmasına neden oldu

Yozgat’ta çatıdan kopan parçalar bir kişinin yaralanmasına neden oldu
Yozgat’ta kuvvetli rüzgar nedeniyle çok sayıda binanın çatısı uçtu, çatıdan kopan parçalar bir kişinin yaralanmasına neden oldu.Yozgat’ta öğle saatlerinde etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle Çapanoğlu ve Bilal Şahin Mahallelerinde 15 binanın çatısı uçtu, ağaç dalları kırıldı. Çatıdan kopan parçalar bir kişinin yaralanmasına neden olurken 2 araçta da maddi hasar oluştu. Yaralı 112 sağlık ekiplerince Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.Olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri tarafından bina çevrelerinde güvenlik önlemleri alınırken, itfaiye ekipleri çatıda risk teşkil eden diğer parçaları kontrol altına aldı.
Yozgat’ta çatıdan kopan parçalar bir kişinin yaralanmasına neden oldu
Yozgat’ta kuvvetli rüzgar nedeniyle çok sayıda binanın çatısı uçtu, çatıdan kopan parçalar bir kişinin yaralanmasına neden oldu.
Yozgat’ta öğle saatlerinde etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle Çapanoğlu ve Bilal Şahin Mahallelerinde 15 binanın çatısı uçtu, ağaç dalları kırıldı. Çatıdan kopan parçalar bir kişinin yaralanmasına neden olurken 2 araçta da maddi hasar oluştu. Yaralı 112 sağlık ekiplerince Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri tarafından bina çevrelerinde güvenlik önlemleri alınırken, itfaiye ekipleri çatıda risk teşkil eden diğer parçaları kontrol altına aldı.

Yozgat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.