Yüksekova’da karla mücadele sürüyor

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2024 - 16:26, Güncelleme: 16.03.2024 - 14:05
 

Yüksekova’da karla mücadele sürüyor

Yüksekova’da karla mücadele sürüyor
Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yollarının açılmasını için karla mücadele çalışmalarını yürütüyor.Günler önce bastırılan yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy ve mezra yolu kapanmıştı. Etkili olan kar yağışından sonra harekete geçen Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı Yüksekova Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri, köy ve mezra yollarını açık tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede karla mücadele çalışması ilçenin İran sınırında bulunan Esendere Beldesinin üs bölge yollarında devam ediyor.Diğer taraftan da Karayolları 117. Yüksekova Şube Şefliği ve Yüksekova Belediyesi ekipleri de kendi sorumluluk alanlarında çalışmalarını sürdürüyorlar.
Yüksekova’da karla mücadele sürüyor
Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yollarının açılmasını için karla mücadele çalışmalarını yürütüyor.
Günler önce bastırılan yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy ve mezra yolu kapanmıştı. Etkili olan kar yağışından sonra harekete geçen Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı Yüksekova Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri, köy ve mezra yollarını açık tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede karla mücadele çalışması ilçenin İran sınırında bulunan Esendere Beldesinin üs bölge yollarında devam ediyor.
Diğer taraftan da Karayolları 117. Yüksekova Şube Şefliği ve Yüksekova Belediyesi ekipleri de kendi sorumluluk alanlarında çalışmalarını sürdürüyorlar.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.