YUMRUKAYA, TUNAY SOLHAN’I OFİSHOME’DA KONUK ETTİ

GENEL 12.02.2024 - 16:26, Güncelleme: 12.02.2024 - 17:00
 

YUMRUKAYA, TUNAY SOLHAN’I OFİSHOME’DA KONUK ETTİ

Yunusemre Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Tunay Solhan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofishome'da ziyaret etti.
“SOLHAN’I YAKINDAN TAKİP EDİYORUM” Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Yumrukaya, “Tunay Solhan bağımsız meclis üyesi adayı olmasına rağmen Yunusemre’deki sorunlara ve sıkıntılara hâkim. Bir partiye bağlı kalmadan, bağımsız olarak çıktığı bu yolu önemli ve kıymetli buluyorum. Solhan’ın ziyaret programlarını ve saha çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Nazik ziyareti için Solhan’a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi. SOLHAN’DAN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR Misafirperverliği için Yumrukaya’ya teşekkür eden Solhan, “Hiçbir baskı altında kalmadan, vicdanımın sesini rahatça dinleyebilmek ve yanlışa yanlış demek için bağımsız olarak meclis üyesi adayı oldum. Meclis üyesi olmam durumunda vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarına çare olmaya çalışacağız. Vatandaşlarımız oy verirken daha çok meclis üyesini düşünmesi gerekiyor çünkü meclis üyesi halkı temsil ediyor.” açıklamasında bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Yunusemre Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Tunay Solhan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofishome'da ziyaret etti.

“SOLHAN’I YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Yumrukaya, “ Tunay Solhan bağımsız meclis üyesi adayı olmasına rağmen Yunusemre’deki sorunlara ve sıkıntılara hâkim. Bir partiye bağlı kalmadan, bağımsız olarak çıktığı bu yolu önemli ve kıymetli buluyorum. Solhan’ın ziyaret programlarını ve saha çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Nazik ziyareti için Solhan’a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

SOLHAN’DAN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR

Misafirperverliği için Yumrukaya’ya teşekkür eden Solhan, “Hiçbir baskı altında kalmadan, vicdanımın sesini rahatça dinleyebilmek ve yanlışa yanlış demek için bağımsız olarak meclis üyesi adayı oldum. Meclis üyesi olmam durumunda vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarına çare olmaya çalışacağız. Vatandaşlarımız oy verirken daha çok meclis üyesini düşünmesi gerekiyor çünkü meclis üyesi halkı temsil ediyor.” açıklamasında bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.