YUNUSEMRE BELEDİYESİ HALK GÜNÜNDE DOLDU TAŞTI

YUNUSEMRE 09.05.2024 - 11:58, Güncelleme: 09.05.2024 - 11:58
 

YUNUSEMRE BELEDİYESİ HALK GÜNÜNDE DOLDU TAŞTI

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, ilk halk gününe vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri yoğun ilgi gösterdi. Gelen ziyaretleri makamında ağırlayan Başkan Balaban, talepleri dinledi tek tek not aldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın haftanın Çarşamba günleri gerçekleştirmeye başladığı ‘Halk Günü’nün ilk ziyaretlerine vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri yoğun ilgi gösterdi. İlçeye daha iyi hizmet etmek adına halk gününü her hafta Çarşamba günü olarak belirlediklerin aktaran Başkan Balaban, ziyarete gelen herkese teşekkür etti. “HALKIMIZLA İÇİÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Başkan Semih Balaban, “Şimdi artık çalışma ve sahada olma zamanı. Her Çarşamba 09.00 – 12.00 ile 14.00 - 18.00 saatleri arasında makamımda halkımızı ağırlayacağım. Diğer günler ise halkımızın bize verdiği sorumluluğu yerine getirerek görevimi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağım. Sabah 09.00’dan itibaren işlerimiz, toplantılarımız bitene kadar zaman ve mesai mevhumu olmadan tüm başkan yardımcılarımız, danışmanlarımız ve özel kalem birimimiz, müdürlerimiz, tüm çalışanlarımız ile Yunusemre halkına hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Halk günlerin de vatandaşlarımızla, STK temsilcilerimizle biraraya gelerek sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyeceğiz. İlk gün söylediğimiz gibi halkımızla içiçe olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. BAŞKAN BALABAN TALEPLERİ NOT ALDI Ziyaretçileri makamında ağırlayan Başkan Balaban, hem vatandaşların hem de sivil toplum örgütlerinin temsilcilerin taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Haber Merkezi
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, ilk halk gününe vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri yoğun ilgi gösterdi. Gelen ziyaretleri makamında ağırlayan Başkan Balaban, talepleri dinledi tek tek not aldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın haftanın Çarşamba günleri gerçekleştirmeye başladığı ‘Halk Günü’nün ilk ziyaretlerine vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri yoğun ilgi gösterdi. İlçeye daha iyi hizmet etmek adına halk gününü her hafta Çarşamba günü olarak belirlediklerin aktaran Başkan Balaban, ziyarete gelen herkese teşekkür etti.

“HALKIMIZLA İÇİÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Semih Balaban, “Şimdi artık çalışma ve sahada olma zamanı. Her Çarşamba 09.00 – 12.00 ile 14.00 - 18.00 saatleri arasında makamımda halkımızı ağırlayacağım. Diğer günler ise halkımızın bize verdiği sorumluluğu yerine getirerek görevimi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağım. Sabah 09.00’dan itibaren işlerimiz, toplantılarımız bitene kadar zaman ve mesai mevhumu olmadan tüm başkan yardımcılarımız, danışmanlarımız ve özel kalem birimimiz, müdürlerimiz, tüm çalışanlarımız ile Yunusemre halkına hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Halk günlerin de vatandaşlarımızla, STK temsilcilerimizle biraraya gelerek sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyeceğiz. İlk gün söylediğimiz gibi halkımızla içiçe olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

BAŞKAN BALABAN TALEPLERİ NOT ALDI

Ziyaretçileri makamında ağırlayan Başkan Balaban, hem vatandaşların hem de sivil toplum örgütlerinin temsilcilerin taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.