YUNUSEMRE KENT TİYATROSU MUHTEŞEM GÖSTERİ

KÜLTÜR SANAT 09.05.2024 - 12:00, Güncelleme: 09.05.2024 - 14:12
 

YUNUSEMRE KENT TİYATROSU MUHTEŞEM GÖSTERİ

Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu, Halıtlı’da öğrencilere ‘Sevimli Müzisyenler-Hiç Kişilik Orkestra’ isimli oyunu sahneledi. Çocukların hayranlıkla izlediği oyun kısal mahallelerde sahnelenecek.
Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından Halıtlı İlk ve Ortaokulu’nda sahnelenen ‘Sevimli Müzisyenler - Hiç Kişilik Orkestra’ isimli oyun çocukların beğenisini topladı. ÇOCUKLAR GÜZEL VAKİT GEÇİRDİ Hikaye yazarlığını Emrecan Pancar’ın üstlendiği çocuk oyununun düzenlemesini ise Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu Sorumlusu Yonca Gezgin ve Sabri Sür yaptı. Oyunun turnesinin ilk durağı olan Halıtlı’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle de çocukların güzel vakit geçirmesi sağlandı. Yüz Boyama etkinlikleri ve çocukların interaktif bir şekilde oyuna dahil edilmesiyle, eğlence çocukların ayağına taşındı. TÜM KIRSAL MAHALLELERDE SAHNELENECEK Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu Sorumlusu Yonca Gezgin tarafından oyunun önümüzdeki günlerde tüm kırsal mahalle okullarında sahnelenmeye devam edeceği öğrenildi. (İHA)
Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu, Halıtlı’da öğrencilere ‘Sevimli Müzisyenler-Hiç Kişilik Orkestra’ isimli oyunu sahneledi. Çocukların hayranlıkla izlediği oyun kısal mahallelerde sahnelenecek.

Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından Halıtlı İlk ve Ortaokulu’nda sahnelenen ‘Sevimli Müzisyenler - Hiç Kişilik Orkestra’ isimli oyun çocukların beğenisini topladı.

ÇOCUKLAR GÜZEL VAKİT GEÇİRDİ

Hikaye yazarlığını Emrecan Pancar’ın üstlendiği çocuk oyununun düzenlemesini ise Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu Sorumlusu Yonca Gezgin ve Sabri Sür yaptı. Oyunun turnesinin ilk durağı olan Halıtlı’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle de çocukların güzel vakit geçirmesi sağlandı. Yüz Boyama etkinlikleri ve çocukların interaktif bir şekilde oyuna dahil edilmesiyle, eğlence çocukların ayağına taşındı.

TÜM KIRSAL MAHALLELERDE SAHNELENECEK

Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu Sorumlusu Yonca Gezgin tarafından oyunun önümüzdeki günlerde tüm kırsal mahalle okullarında sahnelenmeye devam edeceği öğrenildi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.